上一頁下一頁
發新話題

食咗朋友個舊女友.點算.? #56 part2

收藏  |  訂閱
113  62.4k

引用:
原帖由 fsufsu 於 2009-9-5 07:05 PM 發表 查看引用來源
沖完涼.佢同我講今晚嘅事.就當大家飲醉咗.唔好同人講...我問佢有無試過同人ONS.佢話係英国讀完書番嚟呢璣年只有2個男友.你係第三個男人.但唔係男友.不過就比你做一晚男友咁多啦..跟住我話買 ...
GOOD...
冇咩問題...
如果我係你 , 唔理咁多...訓醒再執多劑...
唔知之後仲有冇機會嘛...:smile_o05:

引用:
原帖由 oichu78 於 2009-9-6 03:01 AM 發表 查看引用來源

GOOD...
冇咩問題...
如果我係你 , 唔理咁多...訓醒再執多劑...
唔知之後仲有冇機會嘛...:smile_o05:
英雄所見略同.你係明白我

引用:
原帖由 Roy331 於 2009-9-5 11:54 PM 發表 查看引用來源
諗清楚好d...
因為好明顯,
條女應該對你興趣不大,
一陣你個FRIEND因為咁嬲咗你,
而條女又搵到新男友,
咁你就真係做哂衰人囉...
果晚嘅情形.我寫得好清楚..不要江山要美人就係咁解..男人.難忍.

其實你個fd都已經同佢分左手

理論上都唔叫勾二嫂..

樓主覺得有得同對方發展既話就去馬
得左而又感情stable既話先同個friend講
到時反面都冇辦法

引用:
原帖由 fsufsu 於 2009-9-4 17:54 發表 查看引用來源
之前post咗上嚟.個同屋主有天使與摩鬼.最後個friend 選擇咗行咗5年嘅天使.同摩鬼秘書分咗手..咁我個同屋主就同女友去咗曰本旅行..佢去咗第三日..果日我放工同d同事 ...
it's great ..... thanks

女孩都說不要提,你還要告訴他前男友知,你好明顯想害死她,還說什麼好朋友,只是你知道人家不喜歡你喜歡你朋友的原因.
現在你要怎樣傷害她也可以,因為你這種行為是令人看不起的!!
真的為那一個女孩說聲阿彌陀佛!!

引用:
原帖由 fsufsu 於 2009-9-6 06:12 AM 發表 查看引用來源
英雄所見略同.你係明白我
我預科時都試過....
唱 k 係門口識左隔離房個大波靚女 , 就叫佢過來一齊玩 , 同 d 同學埋計灌佢..

跟住原來佢係大我 2-3 年 , 自己同個 fd 一齊租左樓出來住 ....
於是我話送佢返屋企....
上到去 , 有理冇理入房就砌佢 , 前前後後一晚一早砌次佢3 穫...仲要第 1 次套都冇帶中出...
呢 d 梗係有得食盡食 , 唔係都唔知仲有冇下次:smile_o05:

不過 , 其實上到去 , 佢個 fd 仲索仲標緻.....開門俾我地時仲要著背心 under(半夜 4 點幾)...我想砌佢個 fd 多 d...:smile_o06:

yes...食左先講...
引用:
原帖由 oichu78 於 2009-9-6 10:45 AM 發表 查看引用來源
我預科時都試過....
唱 k 係門口識左隔離房個大波靚女 , 就叫佢過來一齊玩 , 同 d 同學埋計灌佢..

跟住原來佢係大我 2-3 年 , 自己同個 fd 一齊租左樓出來住 ....
上到去 , 有理冇 ...

除左K房,有冇落PUB搵食呢?
引用:
原帖由 oichu78 於 2009-9-6 10:45 AM 發表 查看引用來源
我預科時都試過....

上到去 , 有理冇 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆