上一頁下一頁
發新話題

starbuxxx 俾鬼佬撩, 加了相(30/10)

收藏  |  訂閱
235  48.2k

d鬼佬真係好大膽識女仔, 香港男仔真係要學下野

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-10-29 02:23 PM 發表 查看引用來源

你冇再教DANCING?
有呀:smile_o01: 我兩邊做野ge樓下都有...仲成日俾人點相="=

引用:
原帖由 M_G 於 2009-10-30 01:08 AM 發表 查看引用來源

有呀:smile_o01: 我兩邊做野ge樓下都有...仲成日俾人點相="=
你而家仲有冇返學呀, 係咪冇轉過SCH..IF冇轉過...我呢排成日去你SCH呢..

引用:
原帖由 s.fish 於 2009-10-30 12:10 AM 發表 查看引用來源

crazy baby!     tonite.........no show.......???
以為個POST沉左嘛..咪冇上黎..
點知見N年前既POST無故出番黎..:smile_o13:

我個日係地鐵站都俾個鬼佬聊~嚇親我~!!

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 30/10/2009 01:54 AM 發表 查看引用來源

以為個POST沉左嘛..咪冇上黎..
點知見N年前既POST無故出番黎..:smile_o13:
crazybaby 呢句說話可圈可點...................:smile_o04:

引用:
原帖由 s.fish 於 2009-10-30 02:25 AM 發表 查看引用來源

crazybaby 呢句說話可圈可點...................:smile_o04:
唔明邊句可圈可點:smile_o06:

證明你夠吸引力者!
樓主真係等佢同女友家人玩完番來塭你?
重重現像似乎係無結果既戀愛喎!
你識玩又享過下日辰就ok...甘認真就真係自剎!
純出自關心勿怪多事!

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 30/10/2009 03:02 AM 發表 查看引用來源

唔明邊句可圈可點:smile_o06:
對腳仔又長又白........引死人............:smile_o11:

crazygirl 好似唔係hk 讀書??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆