上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  107.5k

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-8-7 01:27 AM 發表 查看引用來源
CHING真係識諗 ,  有好多人北上玩女,  都忘記左最基本的目的是尋歡,  如果以為自己係"情聖" , 就會自尋煩惱,  皆因bg拋個身出黎做都只係為左搵錢, 盡快搵夠錢就上岸, 冇理由仲花時間同客人"談情" ,  bg 送野俾客人,  ...
我之前中左招個個week 上去用6-7百同佢食飯 係超市買野 再跟手上多個 鐘
真係好貴 果頭話睇吾買 依頭走入去拎條手鏈 吾想走
之後我又再多口 變左幫佢比保費 加一半房錢

感覺真係自找麻煩 同時間我都明白同佢根本吾可能
:smile_30:

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-8-4 07:36 PM 發表 查看引用來源

請問有無人答到我:smile_27: 因為D部長 服務員等等都話第一次見bg送野比客人...
佢有無成日叫你買野比佢先
話者成日無意 話要用幾錢買咩買成
如果有你都吾好信佢 除非你好靚仔

引用:
原帖由 wing100000wing 於 2009-8-9 05:12 AM 發表 查看引用來源

佢有無成日叫你買野比佢先
話者成日無意 話要用幾錢買咩買成
如果有你都吾好信佢 除非你好靚仔

日叫你買野比佢先話者成日無意 話要用幾錢買咩買成?
無阿.....:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-8-9 02:46 PM 發表 查看引用來源

日叫你買野比佢先話者成日無意 話要用幾錢買咩買成?
無阿.....:smile_27: :smile_27:
向師兄...下午好...好耐沒見...近況如何...:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-8-9 04:21 PM 發表 查看引用來源

向師兄...下午好...好耐沒見...近況如何...:smile_38:
我沈醉不沈迷 哈哈
而家的感覺就最好了

我以前條船最近都昆左個ching, 買手機買電腦, 仲落埋香港玩, ching仲話要娶人, 但我條船話到時話要搵50,000落袋, 我睇呢位ching已經沈到海底

回覆 86# 的帖子

直頭無得救,等屎~~~

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2009-8-8 02:08 PM 發表 查看引用來源

...有翼天使....係西安女呀....
吾係,係就爽死羅S兄:smile_47:
天使係成都的...不過與她無緣:')

回覆 73# 的帖子

c hing .. i know ... but just want to lie to myself one more time ... as she was so much wilder than the girls i normally get ... haha ... but like u say .. i should select new target ..

引用:
原帖由 Leaver-pull 於 2009-8-10 10:21 AM 發表 查看引用來源
c hing .. i know ... but just want to lie to myself one more time ... as she was so much wilder than the girls i normally get ... haha ... but like u say .. i should select new target ..
真架,你以後只會見到更好的,
因為男人都一樣,今日比你溝到李嘉欣,
過幾年你又鍾意第個架啦,永無止境。
搵個岩自己佢又鍾意你先會有結果,不然玩幾年又想玩,
到左四五十就無得再揀,只能不斷玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆