上一頁下一頁
發新話題

意外地攪咗公司個妹妹仔 (updated on 27/08/2015)

收藏  |  訂閱
157  107.5k

引用:
原帖由 gunfan 於 22-7-2015 15:42 發表 查看引用來源
Nice report, you are so lucky to have gf and sp in the same company :smile_o06:
無可否認,真的幾辛運,自己都無諗過。

引用:
原帖由 中涼寒 於 2015-7-22 04:57 PM 發表 查看引用來源

無可否認,真的幾辛運,自己都無諗過。

女朋友都同公司 遲早賴野架CHING 小心小心:smile_35:

師兄正post,一定要支持.

引用:
原帖由 小JOEJOE 於 22-7-2015 17:06 發表 查看引用來源

女朋友都同公司 遲早賴野架CHING 小心小心:smile_35:
呢啲野我當然知啦,所以真係要雙方配合。最緊要大家相方都唔好沉就最理想啦。

Lucky you C-Hing....please keep updating!   This little girl is definitely wild at heart for sure!

:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 中涼寒 於 2015-7-22 11:32 PM 發表 查看引用來源

呢啲野我當然知啦,所以真係要雙方配合。最緊要大家相方都唔好沉就最理想啦。

爆左出黎 女朋友無左隨時工都無埋:smile_27:

我做緊間公司, 都幾多外國客. 好經常中後期的工作, 都係利用電話會議做跟進的事情. 有次要同澳洲客戶開會. 安排咗當地時間九點鐘就開會. 當然, 小妹都絕不能射波, 都要出席. 咁當然會議定入面開啦. 我地的會議室有好多間. 小至四人房, 大至20人房啦. 咁我地兩條友, 梗係四人房啦. 本人極不喜歡, 電話會議的. 因為當個個人都搶住講野的時候, 完全控制唔到. 又嘈又煩. 但成問題, 都要開架啦.

開會期間, 好悶, 因為都係聽更進的情況, 有啲人長氣到呢. 我同小妹啱啱有個眼神接觸下, 佢又開始手多多. 摸吓我, 因為太悶, 我又多手攪吓佢. 係玩之前, 專登張個 speaker 開得大聲啲, 等出面的人聽到. 同埋 lock 埋到門, 費事啲盲抦衝咗入唻. 講返小妹佢今著的係中環一般 OL 的著法. 上身白色扣鈕襯衫, 下身黑色裙, 長度都係比較短. 咁我地當打車輪, 順個便慢慢幫佢解開啲鈕. 吖, 今日個 bra 錯, 個扣係前面. 不過又係淺紫色. 我兩手加個咀係佢個胸前玩咗一陣, 繼續游走落去. 摸摸吓, 發玩多塊野. 吓, 有親戚探佢......:') 唔入得. 小妹仲要懶可愛咁, 申條脷出唻 . 但佢就繼續錫我, 佢地小手慢慢游走向我的兄弟到. 鬆開我的束縛, 用佢隻手係到玩. 吖, 佢諗住發揮吓佢的口技. 咁我都唔客氣, 由佢主導.

佢先係吸, 仲要深喉的時候比啲壓力, 有啲緊的感覺. 幾吓之後, 就用脷啦, 好似幫我小兄弟沖涼咁, 係咁 lam . 嘩, 個感覺正到難以形容. 因為佢條脷太利害, 太正. 我相信, 係口技方便, 佢學滿師, 可以畢業. 到我差唔多到的時候, 講比佢知, 叫佢停, 佢繼續用手幫我打, 最後, 射哂落去佢身到. 玩完之後, 啲垃圾我地緊係自行處理啦. 唔可以留低任何野係到. 最可惜的係, 我地個會仲未完, 繼續悶落去.

引用:
原帖由 中涼寒 於 2015-7-23 09:07 AM 發表 查看引用來源
我做緊間公司, 都幾多外國客. 好經常中後期的工作, 都係利用電話會議做跟進的事情. 有次要同澳洲客戶開會. 安排咗當地時間九點鐘就開會. 當然, 小妹都絕不能射波, 都要出席. 咁當然會議定入面開啦. 我地的會議 ...
點解唔口爆?要佢吞埋咪唔使產生咁多垃圾囉!

Excellent

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆