上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 32)祝6月29日 奸妃生日快樂..

收藏  |  訂閱
1.5k  32.1k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-28 17:39 發表 查看引用來源

:smile_o13: 悶...尋日就應該跟我地去唱歌仔呢
我都唔飲酒, 唔通淨唱k呀:smile_38:

引用:
原帖由 TKT吳卓羲 於 2009-6-28 05:40 PM 發表 查看引用來源
我都唔飲酒, 唔通淨唱k呀:smile_38:
:smile_o13: :smile_o13: 尋日呀mui都係剩唱k嫁..................2-3舊水比你唱到天光.......低晒啦

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-28 05:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 死火.呢2日小鬼唔現既..我日頭咪得我一丁友自閉:smile_o08:
你而家都夠哂做啦.......
我聽日上唔到黎撐你喇.......要開工........收好夜

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-28 17:41 發表 查看引用來源

:smile_o13: :smile_o13: 尋日呀mui都係剩唱k嫁..................2-3舊水比你唱到天光.......低晒啦
甘貴, 留番嚟食嘢好過:smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-28 05:40 PM 發表 查看引用來源

早呀 煙女:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
小妹:smile_38:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-28 05:38 PM 發表 查看引用來源

唔係咁好啦:smile_13:

我都係同你地一樣一早先瞓之嘛:smile_30:
你又去街玩呀:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 05:41 PM 發表 查看引用來源
你而家都夠哂做啦.......
我聽日上唔到黎撐你喇.......要開工........收好夜
:smile_o08: 你都幫我不到就慘囉...一定悶屎我~~~~~甘我唯有專心下工作吧啦

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 17:39 發表 查看引用來源
你好呀:smile_o15: :smile_o15:
你好:smile_38:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 05:42 PM 發表 查看引用來源
你又去街玩呀:smile_o01:
係呀
同bf d frd出左去飲酒:smile_40:

引用:
原帖由 TKT吳卓羲 於 2009-6-28 05:41 PM 發表 查看引用來源
甘貴, 留番嚟食嘢好過:smile_30:
:smile_o13: 都得姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆