上一頁下一頁
發新話題

M 後的活動 (加簽名檔)

收藏  |  訂閱
656  47.5k

M 後的活動 (加簽名檔)

上期星期M完之後個晚, 男朋友叫我去佢度過夜. 一開門就即刻攬住我係咁打車輪.車左一陣我同佢講 : 係唔係咁快想攪我呀?但係我連涼都未沖喎! 沖左先啦...

跟著我地就一齊入去沖涼, 佢一路車住我, 一路幫我除. 由上身件跌膊長身TEE, 慢慢一路除我對襪褲同高跟鞋. 除淨個BRA同T-BACK, 我就幫佢除衫,褲, 底褲. 之後, 我就較水佢隻手就係咁摔我下面, 攪到我" 嗯... 嗯..."咁叫. 之後佢幫我除埋條T-Back同BRA, 我地就坐入浴缸, 一路沖, 佢係咁用隻手指撩我下面, 但係無入個窿裡面, 只係係我出面撩撩下, 攪到我下面勁慶, 我同佢講可唔可以塞埋入去, 佢話未得, 因為佢又未硬... 咁佢一邊撩我, 我就用手同佢打飛機整硬佢. 打左一陣硬左, 咁就用2隻手指撩入我個窿裡面, 個刻既快感係完全出矖黎, 一路撩,我一路呻吟,撩左一陣間, 我就到左. 我地就起身淋身.

抺乾個身之後, 我包左條浴巾就入房. 佢一野推我落床, 拆開條浴巾跟著就對我上下其手, 我就用手搾佢條野, 不過原來已經林左. 我就用手CHOK佢幫佢CHOK返起. 佢就一邊撩我裡面同摔我粒LIN. 攪到我HIGH地就話想食腸, 咁佢就爬上床度俾我食, 之後佢話想插我,就俾左個套我用口幫佢帶. 之後,佢就反轉左我個身, 抱起我個PATPAT, 就係我後面一下隊矖入去, 個一刻係勁正, 勁充實. 佢就開始好快咁抽插我,又打我個PATAT. 0的"0即0即"聲同"0拍0拍"聲好響,每一下插入黎都頂到我好盡.我一路俾佢抽插住, 我一路係咁叫. 我一叫佢唔好咁快射, 佢就慢返落黎一陣, 跟著又突然快設係咁插, 插到我HIGH到亂叫, 一路都KEEP住快下慢下, 我俾佢攪到HIGH左好多次,的水沿住佢條野水流出黎, 下面開始收縮同夾下夾下佢條野. 我諗佢都FEEL到, 插左一陣, 佢就抱實我個PAT,我就FEEL到一陣暖流一下一下咁湧出黎...

SUPPORT~~~
我M到第四日我隻死佬已經忍唔住就會攪我
因為都好少血所以都冇咩所謂

引用:
原帖由 乖乖的紫彤 於 2009-11-15 21:05 發表 查看引用來源
SUPPORT~~~
我M到第四日我隻死佬已經忍唔住就會攪我
因為都好少血所以都冇咩所謂
我唔會架, 頂盡都係M完左個日先同佢攪, 有少少都唔會俾...

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-15 08:55 PM 發表 查看引用來源
上期星期M完之後個晚, 男朋友叫我去佢度過夜. 一開門就即刻攬住我係咁打車輪.車左一陣我同佢講 : 係唔係咁快想攪我呀?但係我連涼都未沖喎! 沖左先啦...

跟著我地就一齊入去沖涼, 佢一路車住我, 一路幫我除. 由 ...
靈慾一致:smile_14: :smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 潺仔小強 於 2009-11-15 21:12 發表 查看引用來源
靈慾一致:smile_14: :smile_14: :smile_14: :smile_14:
唔明咩靈慾一致呀...

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-15 09:10 PM 發表 查看引用來源

我唔會架, 頂盡都係M完左個日先同佢攪, 有少少都唔會俾...
可能我自己m到果幾日都特別想攪啦
所以我開始少血果日就會同佢攪

M期間搞,易感染
小心為上,忍多一兩日好D

引用:
原帖由 乖乖的紫彤 於 2009-11-15 21:14 發表 查看引用來源

可能我自己m到果幾日都特別想攪啦
所以我開始少血果日就會同佢攪
我通常前後幾日會想多0的...

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-11-15 21:18 發表 查看引用來源
M期間搞,易感染
好耐無見喎....
我都係咁諗.

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-11-15 09:18 PM 發表 查看引用來源
M期間搞,易感染
我通常會沖乾淨涼
同埋一定要佢帶袋做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆