上一頁下一頁
發新話題

M 後的活動 (加簽名檔)

收藏  |  訂閱
656  47.5k

引用:
原帖由 friendlykkh 於 2009-11-16 23:58 發表 查看引用來源

我又返黎啦
歡迎歸來呀...

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 12:16 AM 發表 查看引用來源

每一下都好似攞我命咁
he he
:smile_34: :smile_34: your bf always use that post to finsh

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-11-17 00:23 發表 查看引用來源

he he
:smile_34: :smile_34: your bf always use that post to finsh
係呀, 最正係呢下, 有時我都會平訓係度俾佢射

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 12:13 AM 發表 查看引用來源

你明白個種feel係唔知可以點型容架...
係有種"肉隨針版上"既感覺~hahaXD
都唔知自已講緊咩喇~haha~XDDD

佢知我覺得狗仔式次次都feel到佢吉得好入...
所以佢通常都係留到最後必殺技先出甘=.=
所以真係好多時俾佢一招ko....:smile_o05:

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 12:24 AM 發表 查看引用來源

係呀, 最正係呢下, 有時我都會平訓係度俾佢射
he he
you are so nice gf le
^^

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-17 12:25 AM 發表 查看引用來源

so many guy like use this post at last
can put in deep and fast
so wild and crazy

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-17 00:25 發表 查看引用來源

我個個都係, 每一次都係用呢招玩我, 我係俾佢捉住個PAT, 想走 OR 變位都唔得... 攪到每一次都係衰係佢手, 每一次係我可以攪到佢射....

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 12:30 AM 發表 查看引用來源

我個個都係, 每一次都係用呢招玩我, 我係俾佢捉住個PAT, 想走 OR 變位都唔得... 攪到每一次都係衰係佢手, 每一次係我可以攪到佢射....
^^ is so great
haha want the guy is me ar

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-11-17 00:32 發表 查看引用來源

^^ is so great
haha want the guy is me ar
你可以搵人試下架....

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 12:35 AM 發表 查看引用來源

你可以搵人試下架....
i want try with you ar~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆