上一頁下一頁
發新話題

M 後的活動 (加簽名檔)

收藏  |  訂閱
656  47.5k

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-17 01:07 AM 發表 查看引用來源

我都係167~女仔黎講我地算高=.=
so tall too~~~~~

ha ha i tall over then you two wo

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 01:06 AM 發表 查看引用來源

係167CM呀...
差唔多啫

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-17 01:07 發表 查看引用來源

我都係167~女仔黎講我地算高=.=
唔差架啦... 好多男仔都無咁高...

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-11-17 01:08 AM 發表 查看引用來源

so tall too~~~~~

ha ha i tall over then you two wo
所以我永遠去街都係拖鞋, 平底鞋,
費時高D男仔甘多搞到佢地無面喇~haha:smile_o10:

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 01:09 AM 發表 查看引用來源

he he
i hv 180cm
over then you two le

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-17 01:09 AM 發表 查看引用來源

我都係高你地少少呢

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-17 01:12 AM 發表 查看引用來源

費時高D男仔甘多搞到佢地無面喇~haha:smile_o10:
:smile_o10: :smile_o10: you can wear 2 ich high heels when you walk with me on street

引用:

我果陣有個女同學~重要高我半個頭~
又靚又有身材, 我係女仔都覺得勁正, 不過就係無男仔甘埋身=.=

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-17 01:12 發表 查看引用來源

我著HIGH HEEL多, 因為男朋友鍾意...

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-17 01:14 發表 查看引用來源

我果陣有個女同學~重要高我半個頭~
又靚又有身材, 我係女仔都覺得勁正, 不過就係無男仔甘埋身=.=
其實都幾奇怪....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆