上一頁下一頁
發新話題

232# 士啤公 生日歸來 ~ 暨東亞運動會無假放

收藏  |  訂閱
237  6.3k

引用:
原帖由 士啤仔 於 2009-11-27 01:01 AM 發表
多謝 都係呃分呀  :') :') :')  
决定左邊間:smile_38: :smile_38:

人黎呀:smile_38:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-11-27 11:15 PM 發表
人黎呀:smile_38:
有人搞樹:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-11-27 11:18 PM 發表 查看引用來源

有人搞樹:smile_41: :smile_41:  
:smile_38:叫吓啫...................

你都成日問接待處有無人啦..............:smile_30:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-11-27 11:59 PM 發表

:smile_38:叫吓啫...................

你都成日問接待處有無人啦..............:smile_30:
你記錯,果個係老費

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-11-28 12:02 AM 發表 查看引用來源

你記錯,果個係老費
仲以為係你TIM..............老費黎咩........SORRY SORRY~~:smile_42:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-11-28 12:05 AM 發表

仲以為係你TIM..............老費黎咩........SORRY SORRY~~:smile_42:
唔緊要,點多两個DJ

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-11-28 00:05 發表

系呀系呀

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-11-28 12:10 AM 發表 查看引用來源

唔緊要,點多两個DJ
大把人點DJ......唔駛我啦.....每人點兩個..........淨係DJ夠開兩台鬥地主.....:smile_42:

到時又自斟自飲...............:smile_22:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-11-28 12:15 AM 發表

大把人點DJ......唔駛我啦.....每人點兩個..........淨係DJ夠開兩台鬥地主.....:smile_42:

到時又自斟自飲...............:smile_22:
邊間場,叫摩西掃場

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆