上一頁下一頁
發新話題

[*正經*]招18以上唱K/去沙灘玩~有無人有興趣??

收藏  |  訂閱
777  18.8k

[*正經*]招18以上唱K/去沙灘玩~有無人有興趣??

招18以上唱 K ~~

就黎暑假喇~

除左唱K有無人有興趣去沙灘玩?

活動紀錄:

**第一浪29/5 << 不能成行

**第2浪5/6 << CANCELED:smile_39:

第3浪26/6 CAUSEWAY BAY:smile_13:

我,

溫華特,

薩爾拉丁,

小汶jackie,

joe93054961,

EasygoPaul,

王浩然

你地有興趣就pm我啦! 可以提議地點優惠 :smile_38:
仲有~~

請出席者先留言說性別,再PM我:smile_41:

No.1

下?!
你係米幫襯咖??
=________________=
引用:
原帖由 tszho1112 於 2012-5-29 03:45 AM 發表 查看引用來源
No.1

5好意思!!!
睇錯日子!
係星期2 ,29/5至岩 !!
^+++++++^
引用:
原帖由 pokerfacegirl 於 2012-5-29 03:44 AM 發表 查看引用來源
招18以上星期2 K LUNCH ~~ **第一浪30/5

有興趣就pm我!

(除左第一浪,仲會陸續有黎!! **星期2 only)

頭先路過 幫你推下 幫襯?有機會既

聽日中午:smile_41: 咁遲先約好似急左d喎:smile_13:

我都想唱k:smile_38:
不過唔豬幾點起到身:smile_27:

早晨
豬仔訓醒未???
引用:
原帖由 lionlin 於 2012-5-29 05:29 AM 發表 查看引用來源
聽日中午:smile_41: 咁遲先約好似急左d喎:smile_13:

我都想唱k:smile_38:
不過唔豬幾點起到身:smile_27:

好啦~~thz^^
引用:
原帖由 tszho1112 於 2012-5-29 04:05 AM 發表 查看引用來源
頭先路過 幫你推下 幫襯?有機會既

HI~~~我又join下星期既話

引用:
原帖由 pokerfacegirl 於 2012-5-29 10:35 AM 發表 查看引用來源早晨豬仔訓醒未???
我起身啦:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆