上一頁下一頁
發新話題

《戀戀馬教授》-全十二章連載完畢- 【7/8-後記】

收藏  |  訂閱
253  29.8k

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-27 04:17 PM 發表 查看引用來源

生命誠可貴,愛情價更高。
若為自由故,兩者皆可抛。

我自覺自己係有啲啲躁底,驚青時會淆底,睇書諗嘢時會以為自己神交緊蘇格拉底—至於「淫底」呢...... 伊欣其實重情遠於重慾嘅,師兄繼續追文睇多啲 ...
你條濕淫根仍未展露於人前,過往男友未發掘到盡。你的文例必追看。燥底要日日瀉火。你的馬教授自能讓你體內的慾火冇限量爆發。

伊欣師妹嘅故事有獨特吸引之處
引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-27 04:44 PM 發表 查看引用來源

呵呵,無錯。

匿埋休息幾日啫,嘻嘻,諗下方向大綱,儲下稿,希望呢兩日可以開新篇啦。  多謝師兄支持,唔知你有無睇埋呢個版其他好文呢? 新嘅有文迪「呀嫂真係好誘惑」篇、lighterside的人妻故事篇...... ...

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-27 04:33 PM 發表 查看引用來源
師兄,我都好鍾意親親大自然,遊山玩水,可惜90後同學朋友圈中鮮有同好。 你可否推薦下香港一啲行山徑,等我學下嘢呢?(pm或者响度)
好多呀。城門,龍脊,長洲等都係易行又多人既

如果想玩裸行就唔可以去呢d地方

平洲行一圈山好去處。

期待伊欣師妹新故事

Lo兄、迪迪,咁多位師兄姐稍安無躁先,要大家久候認真唔好意思,今晚餐宵夜我既

講好7月4號出第一集吖嘛,今晚8點出嘢(吉時呀),約定你㗎喇

仲要等,今晚宵夜我要食咗你;p
引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-7-4 05:09 PM 發表 查看引用來源
Lo兄、迪迪,咁多位師兄姐稍安無躁先,要大家久候認真唔好意思,今晚餐宵夜我既

講好7月4出第一集㗎嘛,今晚準時8點出嘢(吉時呀),約定你哋喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆