上一頁下一頁
發新話題

《戀戀馬教授》-全十二章連載完畢- 【7/8-後記】

收藏  |  訂閱
253  29.8k

正。追

歡迎....看完了...都不明白有咩問題要被扣分!!!

師姐,唔怪得之引版唔見左post la
想睇更新都冇得睇
好彩手多呢邊睇下姐:smile_30::smile_30:
幾時更新
會唔會再post相

樓主唔見左?等你出post呀

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-5-13 08:17 PM 發表 查看引用來源
伊欣師妹你好,見師妹—起手已經功架十足,單看第一樓已經忍唔著要入嚟坐低結識結識。
文未讀,言先留,支持
引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-5-16 02:21 PM 發表 查看引用來源
妖, 張相睇倒我溪水溜溜, 呀, 唔撚係, 係鳩 thing thing 至啱, 伊欣妹妹真係文筆暢詠, 博學多材, 所以, 妳千祈唔好再行差踏錯亂講野黎比版主刪 post 呀, 如果唔係, 我地呢度一眾新兵就會無哂寄託同迷失方向架嘞
哇!馬師兄、文迪兄都大駕光臨,真係令人興奮又緊張,短短兩三句支持,已經搞到我濕晒喇-出晒手汗,文都唔敢打呀陰公。:')

文都唔敢打係講笑嘅-小妹純粹禮拜有嘢「搞」,唔得閒寫文,然後又「有朋自遠方來」(姨媽),唔係幾舒服無乜寫甜嘢嘅mood啫。 其實而家都唔肯定齋打兩句預告下或者吹水,會唔會又犯版規被扣分,真係拜託大家多加提醒小妹呀:')

今晚鐵定出文更新,多謝大家支持

引用:
原帖由 Righthand 於 2016-5-13 05:35 PM 發表 查看引用來源
第一 :smile_30:
支持師妹繼續出文
這是定情一吻嗎?
多謝右師兄支持
「定情一吻」,好似古裝劇咁 -都算係嘅,初相識嗰時嘛。
當時我同男友分隔兩地,見唔到面,所以先至有啲咁嘅「相思的呻吟」,追記下曾經咁「純情」嘅片斷。
遊戲之作而已,唔好見笑

引用:
原帖由 山頂既朋友~~~ 於 2016-5-13 11:55 PM 發表 查看引用來源
伊欣,原來你黎左呢度? 一定要繼續支持你,期待更多靚相
引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-5-14 12:30 AM 發表 查看引用來源
樓主原來黎左呢度
你身型真係好好
引用:
原帖由 afc0228 於 2016-5-15 01:01 PM 發表 查看引用來源
歡迎....看完了...都不明白有咩問題要被扣分!!!
引用:
原帖由 xskyx94 於 2016-5-15 01:42 PM 發表 查看引用來源
師姐,唔怪得之引版唔見左post la
想睇更新都冇得睇
好彩手多呢邊睇下姐:smile_30::smile_30:
幾時更新
會唔會再post相
引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-5-16 01:48 PM 發表 查看引用來源
樓主唔見左?等你出post呀
多謝大家支持~!:smile_o05: 今晚更新。  

小妹嘅身材並無睇頭,除非師兄係「微波長腿控」,否則開頭兩三張大家都尚覺新鮮得意,影得多唔自暴其短大家都覺厭喇。:')

話時話,我發現而家無論我回文定貼文,個ac都係停留喺3分。 換言之小妹唔知幾時先有機會儲夠分覆返啲知音人嘅pm。 唔知版主同師兄姐可唔可以響度或者私底下,指點下我咁樣係咩情況呢? 唔該晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆