上一頁下一頁
發新話題

《戀戀馬教授》-全十二章連載完畢- 【7/8-後記】

收藏  |  訂閱
253  29.8k

古有三過家門而不入,今有三插伊人而不射:p
引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-22 09:13 PM 發表 查看引用來源

heehee, go check it out

伊欣師妹去咗邊?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-6-23 02:32 PM 發表 查看引用來源

澳門返工男友分手了??
感受到你是淫底。未全情爆出來,依家你是單身?
生命誠可貴,愛情價更高。
若為自由故,兩者皆可抛。

我自覺自己係有啲啲躁底,驚青時會淆底,睇書諗嘢時會以為自己神交緊蘇格拉底—至於「淫底」呢...... 伊欣其實重情遠於重慾㗎,師兄繼續睇文感受,就會知道

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-6-23 02:40 PM 發表 查看引用來源
必撐你。
寫自慰篇。估計好睇。
多謝!
咁就要密切留意快將上映嘅「戀戀馬教授」篇喇,嘻

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-6-23 04:37 PM 發表 查看引用來源

分開左?!
點都好啦,祝性福快樂。
係呀,其實分開得並唔算突兀突然,每個決定都係多個原因嘅總和,只不過我唔想嘥墨水响度解釋(re:「再見」篇),尤其開頭嘅描寫咁甜蜜啫。  伊欣而家仍然自在快樂,多謝師兄關心。
引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-6-23 05:28 PM 發表 查看引用來源

Haha,我而家都赤膊緊,剛剛仲要赤膊飲茶同搭巴士

期待又可以裸體行山
師兄,我都好鍾意親親大自然,遊山玩水,可惜90後同學朋友圈中鮮有同好。 如方便,你可唔可以推薦下香港一啲行山徑,等我參考參考咁呢?

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-24 12:49 PM 發表 查看引用來源
古有三過家門而不入,今有三插伊人而不射:p
呵呵,無錯。
引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-27 12:31 PM 發表 查看引用來源
伊欣師妹去咗邊?
匿埋休息幾日啫,嘻,諗下方向大綱,儲下稿,希望呢兩日可以開新篇啦。  多謝師兄支持,唔知你有無睇埋呢個版其他好文呢? 譬如,新嘅有文迪「呀嫂真係好誘惑」篇、lighterside的人妻故事......,舊嘅有雲兄「賤男系列」、湯師兄「湯佬淫記」等,全部可以响「精華」區回味,真好睇,可以慢慢追。

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-27 04:44 PM 發表 查看引用來源

唔知你有無睇埋呢個版其他好文呢? 新嘅有文迪「呀嫂真係好誘惑」篇、lighterside的人妻故事篇......,舊嘅有雲兄「賤男系列」、湯師兄「湯佬淫記」等,真好睇,可以慢慢追。(
多謝賢妹畀面提及我幾篇文。其實我嗰三篇「淫記」早就沉底多時,貞操帶已上,能夠睇到嘅都係有緣人或有心人。

早知你文筆、文意俱佳,可比此版區之甘露。而家見你似乎寫意重臨,輕舒筆桿,發揮靈感,實是樂事。

共勉之。

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-19 05:15 AM 發表 查看引用來源
〈附:Anne Hathaway玉照一張-梗係唔擺我自己嗰張喇,我有咩好「J」呢? 識J,一定 J 紅唇烈焰 Jenny 姐
依欣妹妹,係文迪寫既 Jenny 姐吖? 定抑或係我寫果個 ajenny 呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆