八號波 VS 八字波

收藏  |  訂閱
35  12.1k

八號波 VS 八字波

三號風球期間  某某公司內

MIMI同WILSON正在埋頭苦幹,因為有份PROJECT聽日下晝要比客,但係隨時掛八號收早,所以佢地都盡趕,WILSON住離島,唔早走就返唔到屋企,而MIMI之前因為在公司同同事亞NICK激戰,老闆EDMOND要佢地自己辭職,作為三十幾歲中女又冇學歷,工作能力又差的MIMI,失業兩三個月先搵到呢份工,所以特別著緊

LUNCH之後冇幾耐,天文台就話5點前掛八號,但佢地至少要做多3,4個鐘先搞掂,聽日好可能繼續八號或者黑雨唔駛返,最好都係快D死掂份PROJECT

「WILSON,就快八號波喇,我地點算呀?」
「MIMI姐,如果你唔介意,我地再做多一陣啦」

聽到WILSON話做多一陣,MIMI即刻心邪亂諗野,入左呢間公司之後,都冇搞過野,只係晚晚靠支假野,始終都唔夠滿足

「但係…你好似住離島喎」
「冇辦法啦,如果陣間冇船,就去FD度瞓一晚囉」
「咁不如我地拎D野去我屋企做啦,反正我只係一個人住,我地可以慢慢做,做到最好」MIMI一語雙關咁講,同時挺一挺胸

而WILSON都唔係咩純情少男,佢估到MIMI的打算,因為平時MIMI都有意無意抽佢水,今晚就睇下有冇機會打場友誼波啦

「好呀!咁不如我地而家走啦,至少要買定D杯麵零食嘛」

一入到mimi屋企,wilson就見到餐檯上面放左支假狗,佢開始有d擔心,因為呢幾晚都ot,體力不足呀,遇到個咁飢渴的女人,分分鐘比佢用吸精大法…精盡人亡,但係正面d諗,條女咁淫,一定好好玩

而mimi就有d尷尬,因為今朝玩完之後,扔左個套就趕住返工,估唔到會比人見到,唯有扮冇事啦

「頭先淋到d雨,你件衫都濕,你去沖個熱水涼先啦」mimi建議,而wilson就拎左平時放左公司的tee同短褲入去浴室

Mimi極速收起支假狗,但就開始淫笑,幾個月冇玩真野喇,諗起都開始出水
趁住wilson去沖涼,佢換左件長tee,入面真空,連底底都唔著,隨住佢行路時的磨擦,d水愈來愈多,隱約仲會聽到d水聲

跟住佢坐喺sofa,開住notebook,彎身在茶几上打字,wilson一出到黎,就見到佢半個胸,原來mimi係八字波…都幾犀利下,因為睇唔到兩粒LIN,可能係佢胸太大喇

MIMI見到WILSON望住佢個胸,心中一喜,可以快D開始,唔駛扮矜持,於是就用兩手扥起自己個胸

「你係咪覺得八字呀…我都唔想架…以前成日搵人按摩,挺D架,而家份工咁忙,又冇人幫手,唉…」

「不如我幫下你啦」
「最好啦」

MIMI除左件TEE,WILSON望到佢咩都冇著,已經微微扯起,但見到佢的黑LIN,又有少少倒胃口,而MIMI就瞓喺梳化,拉住WILSON對手去揸佢的八字波

當WILSON揸到MIMI個胸時,就體會到前所未有的感覺,因為胸大,一隻手揸唔哂,而且MIMI夠淫,點用力搓都得,佢好似玩泥膠咁樣,搓黎搓去,下面都愈來愈硬

MIMI都好識做,直接除左WILSON條短褲,用熟練的技巧CHOK佢,時而輕掃佢龜頭,時而用力捏,WILSON有幾下都爭D比佢搞到噴精

WILSON忍唔住,一下就推入MIMI濕哂的窿,但係太多水,搞到成條滑出黎,WILSON都同過十個八個女人做,但都未遇過呢種情況,於是改變方法,用手扶住條J,再慢慢放入去,跟住全身壓落MIMI度,終於可以入到,但係抽插速度唔可以快,否則又會跣出黎

雖然係咁,MIMI都覺得好開心,因為幾個月冇比男人X喇,佢雙腳纏住WILSON條腰,陰部開始收縮,緊緊夾住WILSON

「插快D啦….大力D!!」MIMI淫叫的同時,將腰向上挺

WILSON就開始加速,因為MIMI的配合,所以今次點插都冇滑出黎,MIMI的縮陰技巧真係好勁,本來好鬆的下體,變得愈來愈緊…WILSON好快就忍唔住射左

但對MIMI黎講,呢D只係前菜,佢冇比WILSON休息,直接就將D精同埋自己的淫水含入口,運用熟練的口技,好快就再將佢啜硬,跟住就自己坐上佢,好似騎馬咁掌控WILSON,最後連續玩左三個鐘,WILSON射到冇野出,MIMI先放過,話「抖一陣」

WILSON開電視睇風暴消息,話好快會落波,佢就用呢個理由,同MIMI講唔好玩住,快D做PROJECT……..心入面慶幸,好彩個風走得快,否則佢一定變人乾

<完>

呢個故事係舊年打風時寫的,不過結局太悲慘 (一早落波,要返工:smile_o08
所以好快就沉左喇

呢幾日都想再貼出黎,不過怕個風又係咁...所以唔敢出
而家確定要返工,就出啦....

叫妹妹得喇~
返工前輕鬆下嘛
引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-8-2 11:48 AM 發表 查看引用來源
早晨 queena 姐,一早就咁應景呀

好波

樓主要大戰三個鐘嘛?

鬼才

THX^^
引用:
原帖由 phillipwong22 於 2016-8-2 03:39 PM 發表 查看引用來源
好波

我梗係冇咁勁啦...
引用:
原帖由 mku 於 2016-8-2 10:58 PM 發表 查看引用來源
樓主要大戰三個鐘嘛?

太誇張了:smile_o05:
引用:
原帖由 音道夫 於 2016-8-3 02:19 AM 發表 查看引用來源
鬼才

前往最後回覆