上一頁下一頁
發新話題

COOL 深圳 馬交 珠海 2天嫖賭簡報(更新有澳門link)

收藏  |  訂閱
53  9.6k

做500幾士巴項目使唔使俾tips?

引用:
原帖由 cool169 於 2017-2-7 04:51 AM 發表 查看引用來源
:smile_o06: 內容有少少澳門行程內容   如有問題可去馬交版討論  免版主麻煩:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

呢個trip 同朋友夾好揀左水警  打x浴室  金x季

夜晚收工後  難得就到放2日假期  就同朋友去 ...
這個旅程no pary 算ok啦:smile_o12:

搞九硬, 有機會跟你去玩下

重點係成個trip 何生包晒,又食又拎,夫復何求!

玩得開心,洗得開心

引用:
原帖由 高文 於 2017-2-7 10:41 AM 發表 查看引用來源
做500幾士巴項目使唔使俾tips?
珠海果邊係全包價   但包唔包機票就無試過所以唔敢講    下次我問下前台   唔好意思問相好  哈哈😣

引用:
原帖由 高文 於 2017-2-7 10:39 AM 發表 查看引用來源

係好唔掂,唔係呃你!
對比皇室  東方園 係失色啲   但有coupon 算平(正骨)  一分錢一分貨才是硬道理

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-2-7 10:30 AM 發表 查看引用來源
Ching過年三地玩真逍遙!澳門應該最好玩,女服務最全面!
咁就真既  如果比較現在深圳來說  澳門當然比較好   設備有當年東莞既70%   不過女就無好後生既18-22   多數 22-27,8  賣服務花式多。深圳就kb場以平取勝   啱香港偷跳族 近近地   不過澳門有樣好就係有機會問何生拎洗費(當然唔係次次咁好彩)

引用:
原帖由 SS000 於 2017-2-7 11:15 AM 發表 查看引用來源
重點係成個trip 何生包晒,又食又拎,夫復何求!
S兄你而家康復咗未    之前見你的post都介紹好多正野   希望盡快好返  再食好西

我好想從後進攻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆