上一頁下一頁
發新話題

COOL 深圳 馬交 珠海 2天嫖賭簡報(更新有澳門link)

收藏  |  訂閱
53  9.6k

引用:
原帖由 海盜黑豬 於 2017-2-7 11:01 PM 發表 查看引用來源
你就好啦!我琴日響塘坑撞野咁!有排唔敢再去D細場!
C兄點撞法?

引用:
原帖由 海盜黑豬 於 2017-2-7 11:01 PM 發表 查看引用來源
你就好啦!我琴日響塘坑撞野咁!有排唔敢再去D細場!
下  咁恐怖  係咪唔干凈

期待打令爆膠 :smile_34:

好充實的旅程,重點是贏錢。

引用:
原帖由 9440940964241 於 2017-2-7 07:06 PM 發表 查看引用來源

上面數落第三張相,之前某包膠見過。。。。。。。
係囉第三張平胸相好似唔知邊個po見過,水警推油仲咩唔搵下我推介既「易泣吳」呀?

引用:
原帖由 cool169 於 2017-2-8 01:27 AM 發表 查看引用來源

下  咁恐怖  係咪唔干凈
唔係果d掛?只係個好似執房亞e,著便服,面尖眼細長,塊面係經長期曝曬深啡色,仲凹凸不平好似臘腸皮咁,但係唔知搽左乜野,成塊面係拎既!即係豬光亮果隻!我同佢講話換一個,佢仲話手法好…乜乜想唔走,我開門見部長行過,個部長深灰色白恤衫裡面係樽領冷衫,塊面一樣係深啡色,頭髮好似成個月無洗,根本就係犀利哥果隻做形,我同佢講換一個,有無年青的,佢話有,第二個入黎,著制服,但係一d都唔吸引,係,真係年青的,之前果個40幾,呢個30幾吧,再睇真,直頭就頭先果個既細妹咁!樣樣野一樣只係好小小,但係塊面一樣咁拎既!按完手腳即刻比錢走,玩左廿年真係未試過!撞河馬咁樣我都照玩,但係吧d面尖細長眼仲要塊面拎立立既物體,真係玩唔落!到而家仲係驚驚地!

咁恐怖,但果邊夜晚通常年輕多
引用:
原帖由 海盜黑豬 於 2017-2-8 10:00 AM 發表 查看引用來源

唔係果d掛?只係個好似執房亞e,著便服,面尖眼細長,塊面係經長期曝曬深啡色,仲凹凸不平好似臘腸皮咁,但係唔知搽左乜野,成塊面係拎既!即係豬光亮果隻!我同佢講話換一個,佢仲話手法好…乜乜想唔走,我開門 ...

引用:
原帖由 海盜黑豬 於 2017-2-8 10:00 AM 發表 查看引用來源

唔係果d掛?只係個好似執房亞e,著便服,面尖眼細長,塊面係經長期曝曬深啡色,仲凹凸不平好似臘腸皮咁,但係唔知搽左乜野,成塊面係拎既!即係豬光亮果隻!我同佢講話換一個,佢仲話手法好…乜乜想唔走,我開門 ...
C兄點解唔睇多過?……比我會揀淨桑走人!
真係過去十五先好上。

引用:
原帖由 mmt2 於 2017-2-8 05:46 AM 發表 查看引用來源

係囉第三張平胸相好似唔知邊個po見過,水警推油仲咩唔搵下我推介既「易泣吳」呀?
215做咩項目 下次去再試下  多謝師兄

Ching 好精力。連出3劑面不改容。支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆