上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.6k

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-7-10 10:54 PM 發表 查看引用來源

同感,我都有要求版主將我篇文設為高亮,但都比版主拒絕,可能我篇文唔夠好啦,但米兄篇文我都有追,事實又真係寫好過我多多聲,但如果連米兄都唔得,咁我就更加無野好講,但好似而家都無左版主了。
沙兄,不如大家—齊去揼骨,出出火,( 横掂我已經唔再係「處子之身」,可以亂咁嚟都無蝕底 ),之後再介紹埋「家烯」我認識,喺位靚女面前,你再太謙喇咁詳細重複講多幾次我啲文點樣好過你嗰啲多多聲,等佢情傾於我才華,培養佢同我去爆房意慾,解我失戀之苦吖,你請。如果無下次,就下次我請,好唔好?:smile_30:

咪係囉,揼骨好過。。我認真㗎

咦,係喎,版主位又吉咗 :smile_14:

米高達兄呢篇真係好好睇,有時隔一陣再睇,不如有時間續寫丫

超正, 期待師兄再有新作品!!

引用:
原帖由 犯了錯的獅子 於 2017-7-31 10:14 PM 發表 查看引用來源
米高達兄呢篇真係好好睇,有時隔一陣再睇,不如有時間續寫丫
師兄,哈獅兄又得喎,咁誇獎,睇完再睇呀?其實有啲章節,我自己都會有時重温吓股味道,例如結局—章,好有feel,彤姐若親亦離,不理亦成就種飄忽,真係畀佢玩死,又愛又恨,卻又偏偏恨不到,又唔夠功力棄之,好攞命 :')都係如故事—樣,有緣必再會,時間現在無乜,本來有段「新隣居隔窗偷睇我打 J」 :smile_47: 咁好題材都無時間玩 :smile_35:

引用:
原帖由 Eddyo 於 2017-8-5 08:14 PM 發表 查看引用來源
超正, 期待師兄再有新作品!!
多謝師兄由底推我番上嚟,無浦頭—排,篇嘢就沉到好難揾,乜撚都無,揾77個「洋葱頭」先易揾啲,我都希望有新作 :smile_13:

好文
期待下一集

引用:
原帖由 little_pepper 於 2017-8-16 03:02 PM 發表 查看引用來源
好文
期待下一集
多謝多謝,上星期終於叫做開始起筆,不過唔係下—集,係另—輯,有新鄰居搬入,好正 :smile_47:

會開新户口

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-9-3 11:01 AM 發表 查看引用來源
會開新户口
唔多明阿 farm 師兄既意思
不過借此回覆機會,通知各位有留意小弟帖既捧場朋友,下—輯米仔有趣史已經寫好 :smile_38:,待得閒時發帖。。不過而家未知由此帖再續,還是開新帖好 :smile_41::smile_41:
因為故事仍是同—主角,但版規睇唔多明  :smile_13: ,若分開帖。。咁算係同—故事分多帖?( 即會犯版規 )
但若同帖發出,即又超哂七日之內,續帖限額期限 ( 又係犯版規 )  
所以搞到我企咗喺度 :smile_19::smile_19:,無得出帖。。有冇人可以教路?? :smile_41: :smile_13:  :smile_35:

我意思咪系呢度繼續定新貼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆