上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.7k

引用:
原帖由 jacky..you 於 2017-9-22 02:56 PM 發表 查看引用來源
丿
J 師兄,多謝以「首次留言」支持,好感動呀:smile_o03:

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-9-22 03:48 PM 發表 查看引用來源

師兄的故事性好强,小女子佩服,佩服。
Ida 師姐妹,好 like 你個名呀,高興你 like 我故仔,多謝留名支持,仲要係第一次留言「無分區」,小弟感激,感激。:smile_o05:

Oh,忘記跟大家一提,星期六丶日,本店將會休息,但亦可以留言,星期一小弟再覆 :smile_o13:
亦希望有追貼本故事的讀者,唔好忘記回到第一頁 # 1,

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26566900&extra=page%3D1&page=1

以按「推」為行動,支持米仔的努力,

多謝各位,週末愉快

慘要等到星期一😥😥😥

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-9-22 11:19 PM 發表 查看引用來源

張圖,係唔係,要收番,版權費呢?
文迪師兄講緊呢一張?:smile_o03:

哈,係呀,見到啱用,好用,之後就唔客氣狂用,用得好似仲多過你

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-9-23 08:49 PM 發表 查看引用來源
慘要等到星期一😥😥😥
星期一好快就到,如果計返工既話 :smile_35:

今次只係 7 章既小品趣事,唔會有「師徒戀」之類性交,因為已經被定為「亂倫」,犯版規,所以唔好太大期望有黃太食,哈哈

寫得好 師兄加油~

引用:
原帖由 米高達 於 2017-9-23 10:39 PM 發表 查看引用來源

星期一好快就到,如果計返工既話 :smile_35:

今次只係 7 章既小品趣事,唔會有「師徒戀」之類性交,因為已經被定為「亂倫」,犯版規,所以唔好太大期望有黃太食,哈哈
吓!冇得食黃太:smile_39:

米兄,終於等到你有新故事,支持你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆