上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.6k

引用:
原帖由 Kit1338 於 2017-9-27 07:48 AM 發表 查看引用來源
多謝 Kit 師兄

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-9-27 06:00 PM 發表 查看引用來源
今晚上床慢慢睇😍😍😍
記得睇埋我篇「比賽文」喎,呢面已經射哂,嗰邊 J 力先開始,唔錯㗎

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26955045&page=1&extra=page%3D1#pid468505682

:smile_o13:

記得睇埋我篇「比賽文」喎,呢面已經射哂,嗰邊 J 力先開始,唔錯㗎 :

依家去睇睇先

引用:
原帖由 米高達 於 27-9-2017 08:57 PM 發表 查看引用來源
( 7 ) 陽光般的微笑

「咁如果我見到「佢」( 黄太 ),我應該點呀?」

即係咁,因為上次當新隣居黄 ...
米仔以後有空可以寫埋下集連黄太也上埋就正啦!

只係跟黃太學打拳:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-9-27 09:33 PM 發表 查看引用來源
甘快大結果,實在太失望
師兄失望咗呀? sorry sorry :smile_o06:

引用:
原帖由 Kit1338 於 2017-9-28 03:06 AM 發表 查看引用來源

米仔以後有空可以寫埋下集連黄太也上埋就正啦!
我都想上黃太 (嘻,係男人都想上佢啦 ):smile_47:,不過如果我做咗佢徒弟,之後同佢屌 :smile_47::smile_47:,就屬於犯「亂倫」版規,乜你唔知既咩 :smile_13: :smile_42:

引用:
原帖由 SteveL5 於 2017-9-28 03:55 AM 發表 查看引用來源
只係跟黃太學打拳:smile_27: :smile_27:
係呀,學拳咋,離身博擊,連迷暈鎖都用唔到呀,

不過唔知佢有冇呢一招「雙龍出海」,打我塊面呢?

引用:
原帖由 犯了錯的獅子 於 2017-9-27 10:29 PM 發表 查看引用來源
記得睇埋我篇「比賽文」喎,呢面已經射哂,嗰邊 J 力先開始,唔錯㗎 :

依家去睇睇先
獅師兄,過啦,:smile_o13: ok 㗎,幾抵死賤格㗎,唔係我,個故事裹頭既故事呀

全部睇唒,等你新故事.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆