上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.6k

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-9-30 12:15 AM 發表 查看引用來源
全部睇唒,等你新故事.
Farm師兄真係忠實讀者,多謝支持:smile_o03:目前未有新故事概念,不過如果照前文寫,唔知大家想睇「小芒果」既發展,還是到「武館」學功夫既趣事呢?:smile_o10:另外有冇善長人翁,可以醒多我兩個「洋荵頭」,揍夠一百大𨶙?:smile_o05:日日見到 98 好「銀」眼吊位啊 :smile_35:即使已經非常非常開心:smile_o13::smile_o09:

好文彩

比多左個你啦,我想睇學功夫多d:-D

引用:
原帖由 沙嗲牛肺 於 2017-10-2 05:51 PM 發表 查看引用來源
好文彩
好多謝

引用:
原帖由 wgzcew 於 2017-10-2 06:49 PM 發表 查看引用來源
比多左個你啦,我想睇學功夫多d:-D
見到喇,多謝:smile_o06:,既然師兄係第一回應同 follow up,好,咁我有時間,就開始撚吓間『武館』啦:smile_o13:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
( 作者與讀者間既互動,交流討論,再引申到文章靈感,呢類非常和諧既互動,係非常有益大家。。但,若要在七日內起文發貼,除咗文迪大師兄呢位人肉寫作機,相信冇幾多人可以 ):smile_o08:

引用:
原帖由 米高達 於 2017-10-2 01:48 AM 發表 查看引用來源
Farm師兄真係忠實讀者,多謝支持:smile_o03:目前未有新故事概念,不過如果照前文寫,唔知大家想睇「小芒果」既發展,還是到「武館」學功夫既趣事呢?:smile_o10:另外有冇善長人翁,可以醒多我兩個「洋荵頭」,揍夠一 ...
雙線發展。。。哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-3 06:25 AM 發表 查看引用來源

雙線發展。。。哈哈哈哈哈哈
嘩 ∼ 好過癮呀!!:smile_o03::smile_o03::smile_o03:估唔到真係可以過蓄夠一百個「洋蔥頭」喎,仲過埋添:smile_o13:第99個知道係邊個,唔知第一百個係邊個英雄或女俠呢?:smile_o05:其實每一分支持,個個都咁重要,多謝哂每一位:smile_o09::smile_o09::smile_o09:
師兄想食「雙開」咁大咬呀?:smile_o01:等我睇睇「八寶袋」裏有乜好橋先。。:smile_o11:因為呢,原來上到『武館』,嘩 ∼ (剛開始寫,仲未知有乜事會發生),但就知道會有一班師姐咁囉。。:smile_04::smile_04:

淫亂拳館,正呀:smile_30: 到時米仔射到脚軟。

引用:
原帖由 SteveL5 於 2017-10-3 09:06 PM 發表 查看引用來源
淫亂拳館,正呀:smile_30: 到時米仔射到脚軟。
師兄期望唔好太高啊,無得淫亂 ( 淫亂喺我篇比賽文嗰篇 :smile_04,呢度只係啲咸濕趣史,偷䀫師姐紮吓一字馬,更衣室中 :smile_47:。。哈哈哈哈,啲小兒科嘢咋 。。紮馬就紮到我脚軟 :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆