上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
447  464.5k

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-7-9 10:50 PM 發表 查看引用來源
完成得很好,原來高手係靚女?
慢師兄想見嗰招「以口傳精」使出咗,不過唔係口爆後傳畀米仔,而係更狠辣重味既「中出回流傳」,哈,我都係第—次玩到咁大,先有驚喜畀讀者
「高手」唔係靚女「小芒果」,黑衣人背影,先係「高手」,大/小芒果都係「高手」安排同時出現,若「激將法」令唔到彤姐「見死不救」,「小芒果」( 亦即真正「家烯」) 就出手為「 殺手鐧 」,喺彤姐面前「搶靑頭」,所以「茶餐廳」—役,食硬破「青頭」既 :smile_o01:

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-7-9 11:20 PM 發表 查看引用來源
咪大結果。。。。慘。。。慘。。。。惨
故事本身仲有好大潛質同發展空間,不過玩咗差不多三個多月,唔玩喇 :smile_13:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-7-10 12:30 AM 發表 查看引用來源
米仔你仲出唔出野呀?
我有問彤姐如果想同男友3P,可以預埋我,我夠口密 ( 哇哈哈哈,不過手會痕,寫畀人睇啫 ),佢竟然話唔可以,因為我條撚大過佢男友條撚,如果3P,佢男友會自悲喎。。暣 ~ 衰撚大添。。:smile_30:

引用:
原帖由 bblcs 於 2017-7-10 04:32 AM 發表 查看引用來源
努力!我期待你嘅下一個新故事!米仔的光輝歲月💪🏽
多謝 bblcs 兄,道别喇,光輝歲月仲有漫長日子

引用:
原帖由 Henry23687 於 2017-7-10 05:55 AM 發表 查看引用來源
尾場睇到鳩硬,但到米仔同彤姐打車輪搏命屌嗰時,眼淚咇咗一滴出嚟:smile_27: 輪到我掛住彤姐:smile_27: :smile_27:
Henry 兄,係,「車輪」才是終極温馨,情慾—致的精彩大結局,即使只是—廂情願,但能達成,( 仲要係彤姐拉我頭落去 ),仲要係射精嗰刻,確係震撼動人,難怪師兄落淚了,師兄都係情性中人啊~

引用:
原帖由 MATCHER 於 2017-7-10 01:05 PM 發表 查看引用來源
小芒果 ??
有下集??你破番處??
小芒果,嘻,當然可以又另—番風雲趣史,由版中另—位有名有姓靚女飾演,不過無下集,只係結局的「柳暗花明又—穿」伏線 (可能性),跟令人「尋味回腸」既寫作招數手法啫

引用:
原帖由 odinwong999 於 2017-7-10 02:21 PM 發表 查看引用來源
會唔會用米仔喱個角色寫第二套
應該唔會,除非會
咁好心機寫咗24集,除咗感激讀者大力喺「洋葱頭」上既支持,深感安慰,

成就上,前無古人,實是。。屎忽毛都鬆哂
但,呢篇文,卻未有被標為任何精品或引注,只係又—篇只會被歲月遺忘沉底的作品。。出第二套?哈。咪得過做字,無運行。唔喇 :smile_39:

引用:
原帖由 tom.care 於 2017-7-10 08:17 PM 發表 查看引用來源
謝謝分享!
多謝 tom 兄留名支持,感激

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-7-10 10:54 PM 發表 查看引用來源

同感,我都有要求版主將我篇文設為高亮,但都比版主拒絕,可能我篇文唔夠好啦,但米兄篇文我都有追,事實又真係寫好過我多多聲,但如果連米兄都唔得,咁我就更加無野好講,但好似而家都無左版主了。
沙兄,不如大家—齊去揼骨,出出火,( 横掂我已經唔再係「處子之身」,可以亂咁嚟都無蝕底 ),之後再介紹埋「家烯」我認識,喺位靚女面前,你再太謙喇咁詳細重複講多幾次我啲文點樣好過你嗰啲多多聲,等佢情傾於我才華,培養佢同我去爆房意慾,解我失戀之苦吖,你請。如果無下次,就下次我請,好唔好?:smile_30:

咪係囉,揼骨好過。。我認真㗎

咦,係喎,版主位又吉咗 :smile_14:

引用:
原帖由 犯了錯的獅子 於 2017-7-31 10:14 PM 發表 查看引用來源
米高達兄呢篇真係好好睇,有時隔一陣再睇,不如有時間續寫丫
師兄,哈獅兄又得喎,咁誇獎,睇完再睇呀?其實有啲章節,我自己都會有時重温吓股味道,例如結局—章,好有feel,彤姐若親亦離,不理亦成就種飄忽,真係畀佢玩死,又愛又恨,卻又偏偏恨不到,又唔夠功力棄之,好攞命 :')都係如故事—樣,有緣必再會,時間現在無乜,本來有段「新隣居隔窗偷睇我打 J」 :smile_47: 咁好題材都無時間玩 :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆