上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  463.9k

好正呀

恭喜米仔破處,一於砌到彤姐行路拐下拐下

BTW 米仔有同彤姐嘴對嘴 kiss 過?

恭喜甘又有閪小

引用:
原帖由 yausm1234 於 2017-6-12 07:06 AM 發表 查看引用來源
好正呀
正㗎,諗吓都開心

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-6-12 12:34 PM 發表 查看引用來源
恭喜米仔破處,一於砌到彤姐行路拐下拐下
多謝多謝,第—回合,「快有快著」爆冷勝出,已經認咗屌到佢脚軟

我又BTW,慢師兄問出—條好好既問題,答案係「未有」既,因為關係上唔係男女朋友,所以,呢—個「位」 米仔當然想入,但彤姐梗係唔畀,米仔亦知道

所以其實「暗地裏」(我自己都掙扎,呢個細節點玩,所以) 佢哋已經交過兩招, 彤姐叫佢啜頸時,打側埋塊面唔用嘴唇對住米仔, 係彤姐避開米仔錫咀第一招。。 而第二個機會就係彤姐high爆時,米仔本可以博大霧,就會好難守。。所以,彤姐攬到米仔上身實一實,咁就又規限咗米仔上身嘅動作 ( 呢啲全部都係彤姐避開嘴對嘴嘅招數,唔信可以返轉頭睇下啲細節 ) 亦係我啲伏筆,點知畀師兄你問起,就喺呢度提一提啦。。 呢—個吻,都唔簡單,因為係「初吻」, 仲未諗掂點玩

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-6-13 05:08 AM 發表 查看引用來源
恭喜甘又有閪小
多謝多謝

引用:
原帖由 米高達 於 2017-6-13 08:38 PM 發表 查看引用來源
多謝多謝,第—回合,「快有快著」爆冷勝出,已經認咗屌到佢脚軟

我又BTW,慢師兄問出—條好好既問題,答案係「未有」既,因為關係上唔係男女朋友,所以,呢—個「位」 米仔當然想入,但彤姐梗係唔畀 ...
喜歡你寫出米仔色字為首得來又有少男情懷,令到本來只係情色為主的內容好吸引。

引用:
原帖由 米高達 於 2017-6-13 08:38 PM 發表 查看引用來源

我又BTW,慢師兄問出—條好好既問題,答案係「未有」既,因為關係上唔係男女朋友,所以,呢—個「位」 米仔當然想入,但彤姐梗係唔畀 ...
原來如此!

不過以彤姐口味,可能口爆完米仔就同佢 kiss 喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆