上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
447  464.5k

引用:
原帖由 Kelvin陳 於 2017-10-6 06:57 PM 發表 查看引用來源
好好睇喎,一口氣睇晒
謝師兄,勁呀,一口氣,睇埋我兩篇「比賽」文未?:smile_o15:
嗱,呢度 click ,可以直 link 過去 :smile_o13::《徵文比賽》 『題目三』 《游泳隊裏的美女訓練員》
  。。被隊員們破處輪米 〔米仔版〕http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26955045&extra=page%3D1
《徵文比賽》 題目二 《靚太太的性飢渴》 之。。伯母你好淫賤 〔續「秀晶子」篇 〕http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26957623&extra=page%3D1

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-7 05:04 AM 發表 查看引用來源
由硬等到軟,好心急幾時有新作
寫緊啦 ∼ 急都無計,要有時間先可以寫,目前寫到第四章,但師兄唔好期望太高呀,跟黃太戲路,所以只係中小甜 ,唔會去到第一篇彤姐咁大甜特甜 :smile_47:
話時話,唔知各位讀者認為幾甜先夠甜呢?有冇人可以畀啲意見?:smile_41:其實去到「三級」夠未?還是一定要做到「四級」?:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-8 10:10 PM 發表 查看引用來源
三級四級都好
我現時寫緊一篇三級,會寫完先貼,暫時名為『我的援交師姐』

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-9 01:37 AM 發表 查看引用來源
萬衆期待
都係多得大家支持,先咁有動力

引用:
原帖由 Kelvin陳 於 2017-10-9 01:16 PM 發表 查看引用來源

樓主,我覺得視乎你嘅故仔寫乜,如果係輕鬆小品,好似樓主呢篇神作,我覺得中甜已好盡,但如果你諗住凌辱嗰啲,就梗係特甜重甜啦
Kelvin 師兄千祈唔好話乜神作呀,萬萬不敢,只係隨筆寫寫靈感加分享,輕輕鬆鬆,咸咸濕濕,笑談吓啲「衰」嘢。老實講,太重甜好難寫,因為來來去去三督屁 :smile_13:第一篇「彤姐」,本以飛機文開波玩兩手,但玩開有癮,就破埋處啦,見到讀者支持同耐心捱咗咁多場「愛情戲」,所以就煲大場「爆房戲」(先去得咁盡):smile_47::smile_47:第二篇「黃太」,就真係「輕鬆小品」:smile_o13:(其實呢一篇小弟特登少甜,可以「過骨」於另一網站,賺番些少錢咁既,嘻,因為「甜故」係無錢收既),所以,下一篇「我的援交師姐」,若大家受落小╱中甜,小弟就放心繼續走此路線,希望趣味上能夠保持吸引啦:smile_o06:若大家喜歡重甜,可能會另開一篇新故去滿足大家(同自己都有此需要),但都係日後事,太多火頭喇

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-11 11:45 PM 發表 查看引用來源
多甜少甜都冇問題
最可愛你呢類讀者

引用:
原帖由 assault 於 2017-10-12 12:20 AM 發表 查看引用來源

你另一個筆名叫鋒馬故如雲?
師兄對文章品得細致,知舞姿是舞者之舞,知文風是文人之文,相信答案你已經知道,知者已知,不知者亦不需知

好多寫手都曾有好多筆名,我都係,但鋒馬故如雲呢個朵,真係唔敢隨便話係小弟呢

引用:
原帖由 assault 於 2017-10-12 10:29 PM 發表 查看引用來源
紙言
冇錯,鋒馬故如雲呢個名,相信唔會再喺香討貼文,因為已經由「江湖」一文退出,除非。。有變,所以咪借米仔戶口,貼呢位人兄啲文囉。前一排可可師姐都貼過鋒馬一章客串文

<<可可甜故>> 港女穿越記
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26601980&extra=page%3D11&page=3
By the way,又賣吓告白先,下篇女主角名,就係又咁啱,叫做「Queena 」,哈哈 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-10-13 07:14 PM 發表 查看引用來源

你係幫我賣廣告,定係想重提我又一次爛尾之作呢...:smile_o03:
可可師姐你好,乜咁好入嚟探我呀 ~
你既文,爛尾都一樣咁多粉絲啦,人靚聲甜係著數啲既 ( 嘻,我知可能因為呢一句,你PM又被炸爆喇,唔使唔該 )

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-14 06:49 PM 發表 查看引用來源

呢篇未見过,今晚慢慢睇
慢慢睇啦,以我所知,係鋒馬哥唯一古裝文,第一次開苞畀咗可可師姐做客串文
因為文迪師兄話古裝文,寫一次,可以死幾次,所以無人夠胆寫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆