上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
447  464.4k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-10-15 12:11 PM 發表 查看引用來源

我講我啫,但師兄骨格精奇,玉樹臨風,瓊樓肉乳腦中轉,床上百態隨手出,唔好話古裝文啦,就算石器時代董輝式風月文章都難唔倒師兄啦,記得要 queena 做蕙瑪個角式呀。
文迪大師哥,你讚我嗰堆,雖然無錯係真既 ,但跟寫文完全無關係既,你咪跣我喎 :smile_13:

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-15 09:12 PM 發表 查看引用來源
已經睇完queena可可個篇,我喜歡現代故事多的
farm 師兄都好愛讀嘢喎,古裝確實係難,今年年中睇「射鵰」,見到啲女角咁靚,本來好有衝動想寫番篇「射精英雄傳」,玩玩「五師傅」「江南7P」,「傳精七子」,黑風雙殺打吓野戰,楊 horny 呀咁,好似好多嘢玩。但,古裝真係吃力不討好 :smile_o08:

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-20 11:56 PM 發表 查看引用來源
等到想再番睇彤姐
farm 師兄係忠實讀者,仲大瘾過我,哈哈下一輯我現時手頭只寫到第七,少則十多集,多則廿幾,會較「黄太」多好多,所以仍有排先起到貨。禮下手要過年賀歲呀 :smile_35:

隨貼隨寫吊瘾吊得仲辛苦,亦可能爛尾,仲大鑊。。不過故事大剛已成,但未諗結局,因為好多時,要寫到某個位,啲劇情帶動先有靈感,就如彤姐篇,最後一吻 ( 亦是最初一吻 ),成為高潮中的高潮,都係寫時先觸發到嗰份初吻情意,夠份量作為「收局」一式

角式做形則揀咗 ( 當然唔係呢位花蛋 ),而係呢個 feel,點呀?得唔得?( 勁 fit 既武打活力師姐 )

下?。。我?。。我得咩?
當然得。。得過好幾次添  :smile_47::smile_47:
或歡迎任何「揀角」意見

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-22 11:16 PM 發表 查看引用來源
中女胡定欣。。。。正。。。。正。。。。正.
嘩哈哈哈,我只係話呢個做型感覺啫,:smile_47: 當然唔係胡女俠啦,farm 師兄自己對號入座,都唔好嗌得咁嚮,樹大招風啊 ~

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-24 09:34 AM 發表 查看引用來源
快手寫等到心都碎
寫緊,好快 :smile_43:

引用:
原帖由 wtwp34 於 2017-11-11 11:12 AM 發表 查看引用來源
Thx for sharing  
welcome welcome

引用:
原帖由 mianyang 於 2017-12-10 01:32 AM 發表 查看引用來源
米兄,勁啊like爆😍😍😍
師兄,like 爆就返到第一版「葱」我啦 :smile_o05:

引用:
原帖由 舒伯納 於 2017-12-17 11:27 PM 發表 查看引用來源
非常精彩,爆like,一口氣睇晒。。會唔會有黃太續集?因為小弟對人妻有特別興趣,哈
多謝舒師兄,原來你都係「人妻」喜好者?嘩,咁啱既 :smile_15:不過下一輯主角唔係黄太喇,會係更長既故事,已經開始埋尾,但今個月放大假,無時間寫,所以唔好走太遠,隨時會貼新稿 ( 嘻,我意思係過埋十二月先呀 :smile_35: )

引用:
原帖由 assault 於 2017-12-18 10:56 PM 發表 查看引用來源

寫哂先發表好厲害!!我最多都係寫哂一章就Post,一嚟好難忍、二嚟寫緊個故事情節概念咁啱有其他人寫咗post咗,咁就搞到好似抄襲。
無法啦,驚爛尾吖嘛 :smile_35:玩 live 係「刺激」好多,但有壓力要快出稿,咁又唔會話「撞橋」就係抄人既,耐不耐就都會出現,例如上次玩「電梯內」,原來肯師兄都同期電梯咗,但每人玩法唔同,都各别有趣,都有嗰句「 橋唔怕舊,至緊要受」,你近期篇「明目。偷情」都好好睇 :smile_o12 「葱」咗,未有空留言啫, sorry ),搞阿嫂呢類題材,就永遠都咁有故事性趣味啦

祝大家新年快樂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆