上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
447  464.7k

(2) 畀十多個女人「X」

咁,講真喎,我又真係約咗朋友打波。但因為要返屋企處理咗「私人生理事務」,所以遲到咗十分鐘,打完波就梗係去飲吓嘢。。之後就無去到黄太間武館。

晚上,我瞓喺床上,揸住黄太張咭片,有些少可惜咭上既香氣,已經淡到差不多無哂。。只好,趕快嚟多一「課」吧。亦忍唔住要去廁所 check 多一 check 先。。無燈。。又會咁早就上哂床?哈,自己何嘗唔係喺床上呢?

唔好諗咁多喇,做多一次先,交出畀黄太既次數,已經開始記唔起喇,難怪曾聽有人講,「打得飛機多,會無記性㗎!」,原來係真既。

第二日,我喺琴日撞到黄太既時間之後一小時到咗咭片上既地址,係一間「樓上」武館,( 當然啦,唔通仲似武俠片,「 寶芝林」咁,仲有埋前園咩?),但亦唔係好似「葉問」咁喺天台。不過地區嘗算就腳,喺MK同何文田之間,行去時,見到啲「時鐘酒店」,即時有些少「心如鹿撞」添。

當我去到時,聽到入面傳嚟好勁好有節拍既音樂,我仲以為我揾錯地方添。。而當我打開門後,我更加以為我揾錯地方。
因為,眼前係一班女人,勁歌快舞咁喺度跳緊 Zumba 。。好好睇呀!!

( 如果未見過女人跳 Zumba 既讀者,大可以睇一睇先 (點下面張圖就有得睇),就更能「親歷其景」。。唔好只顧住睇茵茵對波,即使「萬有引力」會自然地吸住你的眼球) :

即使當中有兩三隻大象河馬野豬之類動物,但我本能上既習中力,好容易就畀其中幾件 bra top,  緊褲,同充滿活力在扭動既蠻腰吸引住。。完全不知廉恥既淫賤拋胸扭屁股。。又少布,質料又簿。。又擘脾,胯上胯落咁。。若果真正埋牙扑嘢,一定畀佢哋屌死我都似呀。

所有人都背向我企既入門口,所以我有好幾秒時間睇咗一陣,見到半個 studio 都係鏡,影得更多上一倍「女」,非常壯觀!

『米仔,你只不過喺光輝人生,寫下第一頁。』。。係呀,眼前真係好光輝!!原來真人跳舞,比電腦螢幕裏頭,睇唔著衫唔著褲既女人屌西,更好睇!!

後尾我點知道我無揾錯地方呢?

就係大房間既另一邊,擺咗好多「十八般武藝」既兵器,同「沙包」之類既嘢。。最重要,就係 Zumba 教練擰轉身時。。Da Da,就係近期最當打,喺我「J 榜」位置急升既黄太,黄菲虹嘞!!黄師傅,而家仲好似係黄教練。。頂,越多 titles 就越好 J。

只見黄太紥起咗頭髮,黑色緊身背心,配埋黒色緊身褲,白色運動鞋,全身一點多餘脂肪都無,唔怪得之佢咁 fit 啦,原來除咗教功夫之外,佢仲教「健康舞」既。( 一身黑衣人打扮,好有女俠打救靑頭男 ff feel 呀,頂!今晚嗰餐有著落喇!)
黄太好快睇到我,向我笑,同時揮咗揮手同我打招呼 ( 好笑係成班女人亦跟住佢,向我揮手 ),搞到我有啲唔自然,我亦只有傻笑揮手。。

手一放低,嚟緊下個動作仲誇張。。當真係「人生光輝莫於此」啊!!

時來運到就係咁啱,成班女人向住我,「隔空」一齊「屌」我喎!!

無錯,即係男人屌女人時,個下盤喺度兜上拉後,兜上拉後嗰個有節奏急速腰胯動作呢。。我已經唔係處男,我當日就係「咁」,屌到我朋友家姐 ( 彤姐 ) 嗌哂救命。( 屌過人,確實係威係勢,就好似而家咁,可以攞番出嚟講,形容一吓。。)

而家,面前就有十幾個女人,燕瘦環肥,有啲 fit 到漏油,有啲肥到似小丑。。同一時間地向住我。。「屌」!!

頂,兜口兜面係咁「屌」埋嚟。。屌到我都有啲難為情。。尤其背後音樂配合埋。。「啪!啪!啪!啪! Take it!Take it !Take it!。。You like that,My Boss ?。。啪!啪!啪!啪!」

喲吔?!有兩三個仲居然一路屌我,一邊擘大口喺度笑添。。其中一個。。仲好似幾正? ( 有啲睇唔清,因為彼頭散髪,又花多眼亂 ) 你知啦,咁大個仔,第一鑊畀成班女羣屌我,唔識點應付,直情係驚訝哂呀!

「Bang!Bang !Take it down!Round and Round !」,而當我喉頭啖氣仲窒息緊時,真係 Bang 一聲,成班女又一跳!半空轉身 180 度。。落地。。之後就用屎忽對住我,狂拮。。!!

「Shake it Shake it Jam it like a Boss !」。。之後就「震蘿」!!

。。蛇腰。。扭屁股。。

嘩,真係好功夫!!

~ 待續 ~

引用:
原帖由 ACT 於 2018-1-16 08:57 AM 發表 查看引用來源
咁就完左第一章?
快啲出第二章啦~~~
係喎, 自己返睇咗先至發覺原來第一章咁快就完咗。。 好即刻就再加碼。。 梅開二度! 大贈送!!  好多大包!! 唔信睇下第二章 :smile_30::smile_30:
仲有就係第一版, 版頭已經經過大裝修。。 又靚又方便, 大家即管去第一版再睇吓吖, 去到嘅話, 如果未點洋蔥頭記得支持下喎   http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26566900&extra=page%3D1&page=1

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-1-16 12:43 PM 發表 查看引用來源

唔制呀。。。我個胡師姐呢?點解轉左人架?
:') :') :') :') :') :') :')

ZUMBA我未聽過,但SAMBA我就知,
仲寫過文添。。。可惜係出文之前就唔見左!
:') :') :') :') :') :') :')
不過,肚皮 ...
邊個話冇呀, :smile_34: 已經儲定大把貨, 嚟招呼你, 不過搵唔到佢跳 Zumba 舞嘅 :smile_35:
故事中見到嘅就係同呢啲裝扮差唔多  :smile_47::smile_47::smile_47:

乖啦, 可以嘅話,  就係去第一版點, 先至有更大功效。。 不過都多謝捧場  

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-16 08:10 PM 發表 查看引用來源
米兄呢段反而令我諗起一套舊片

女主角是當年被選為全球十大美女之一的 Jennifer Beals

按上圖片可進入影片的 soundtrack 連結
Hello文迪哥, Jennifer 姨姨, 呢一招好犀利!!

要練番一排先至夠膽同佢對戰    
若果故事中能夠挑起你嘅回憶同思想已經好滿意 :smile_o13:
同埋好高興, 見到依家大家嘅製作, 已經逐漸又再進展到 『點圖可以睇片,或者聽歌 』, 文迪哥亦提升到呢一招
努力!加油!唔好停留喺古文時代, 閉門造車

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-1-16 09:17 PM 發表 查看引用來源

姚小姐,好正,米仔會唔會放過佢?

一早已經昅實定佢啦。。 因為睇咗 「同盟 」所以先至搵到欣姐姐做師姐形象

咁你知道黃太係邊個啦

(3) 我做咗 4 仔

「點呀?好唔好睇呀?」

哈,我頂吖,黄太又會問得我咁直咁白既,問既時候,佢對眼仲好似好快咁掃咗一掃我褲浪,( 想睇吓我有冇扯旗?)。

今次我無咁笨喇,話哂知道要嚟「見工」,仲要係要見黄太添,我梗係打完飛機 ( 兩次 ) 先出門口啦,有需要保持鬆馳冷靜吖嘛。

不過剛才既塲面,真係好震憾。

我傻笑答,「哈,好睇,黄太我估唔到你會教埋跳舞喎。」

「都同你講咗,我教既嘢,好雜㗎啦。。今時今日,剩係做武館未必夠,嘥咗個場地吖,所以我教埋「跳舞班」,「健身班」,「自衛班」,有人學,有人報名都會教。。所以好多嘢你都可以學,啱哂你年青人咁好精力。」
( 嗱,最尾嗰句說話係唔係有骨既先?。。我啲精力留番嚟打飛機用㗎。)

而家大部份人已經離開,黄太招呼我入 office ,話等「更衣室」清埋場,就可以帶我睇睇四週圍,介紹位「師姐」我識,同講解需要做既「工作」。

「米仔,大致上你既「工作範圍」都好簡單既啫,有時每日都唔使一個鐘,有時有啲清潔,就或者兩三日先一次,有啲則一星期一次,遲啲我會畀條鎖匙你添,咁無課堂時,你都可以嚟,無人時做清潔較方便。」

老實講,剛才我見到班女跳舞時,我係真心咁。。好興奮,我可以成為呢度既一份子既。但,而家聽到啲「工作」
( 仲係無人工收既。。) 我覺得好似畀人揾緊笨咁既?。。做咗免費勞工?

不過黄太實在太吸引,尤其今日件背心,非常貼身,唔似平時著嗰啲,好討好我。。所以,我亦只好討好返佢,「哦,黄太,咁除咗清潔,仲有乜嘢我要做㗎?」

黄太諗一諗,「喔,都無乜啦,你唔使硬性show up 既,求其啲工作做好就得喇。。若果你喺度時,執頭執尾,買吓嘢咁添喇。。」

「買嘢?買乜嘢呀?」

「武館啲日用品呀,廁紙呀咁囉。」

嘩,我屌吖?咁咪即係做埋「4仔」?當然唔係拍戲既「4仔」,係做埋「阿四」呀!!

我個腦,好似開始揾緊「出口」,我個心,亦開始睇吓有冇「退堂鼓」可以打。。而呢個時候。。( 有人敲門 )「咯,咯」。。我擰轉面。。

嘩 ~ 剛才擘大口,一邊笑,一邊喺度用佢個盤骨,開大個胯。。「屌」我嗰個呀!!

我話其中好似幾正嗰個呢。而家,我confirm ,係真係幾正。

形容一吓畀大家聽先。長頭髪,染咗棕色,個樣有啲似。。( 某藝員,呢度唔方便開名 ),身材好 fit ,前排做「女hit man」嗰個呢?明既讀者自己明就好喇,唔好留言爆響口呀,畀人封貼㗎。。okay,  再畀多啲貼士,
唔係阿 Kate,  而係阿「乜」。。。( 哈哈,無錯啦。。「同盟」嗰件呀 。。咁我當然兩個都 J過。。多次啦。) 而佢身材,亦同嗰個女藝員既身材,差不多一樣 ( 即係對波比黄太嗰對細些少 ),唔知咁既形容,大家滿唔滿意呢?

佢敲完門就友善微笑講,「虹姐,我 all set 喇,你可以去休息吓,個場等我睇得喇。」

黄太亦微笑回答,「嗯,好吖 Queena 。。唔該,不如等我介紹個新人你識先啦。」

黄太講完就起身介紹,我亦跟住起身。。提醒住自己唔好咁無禮貌,唔好走去睇佢哋對波。

「佢叫 Michael ,佢會幫武館做吓清潔雜工咁。」

嗱,嗱,嗱,嗱。。真係呀,聽到啦,講到出口喇,「雜工」呀,即係做「4仔」。

但當 Queena 伸手向我握時,我條氣又即時「呴」番好多,唔怕話畀大家知吖,同女性有「身體接觸」呢,其實我好享受㗎,即使只係握吓手仔。。不過我有一個要求,就係條女起碼要唔醜樣既。

而 Queena 當然合格有餘,當我隻手摸到佢隻手時,好似有些少黐立立感 ( 可能仍然有汗? )但感覺叫我更加受用。。啊 ~ 靚女既香汗。。佢身上流出既「液體」呀,正!!

咦?係喎,話時話,黄太由識佢至到而家,飛機都打埋畀佢睇,但都仲未摸過佢手仔喎。

「嗨,你好 Michael,我叫 Queena ,歡迎你。」

「Hi ,Queena 姐,你好,你叫我米仔得㗎喇,慣咗人咁叫我。」

「好吖米仔,虹姐係我師姐,我亦係呢度既助理,有乜唔明,你都可以問我既。」

嘩,原來除咗黄太,仲有呢位 Queena 女教練,今次真係想走都唔得。。「細佬」又要應付多一個。

~ 待續 ~

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-1-16 11:31 PM 發表 查看引用來源
米師兄終於有野出
Farm 師兄好,係呀,多謝你久等了:smile_o03:
講到「武館」,心血來潮去睇番「一代宗師」,真係有型啊!!

( 借用『一代宗師』圖片, 睇下梁朝偉以一敵眾幾有型 )

「葉某簡單一問。。妳哋。。想一齊上?還是輪住嚟?」
    「
冇錯, 一個人一支棍已經夠曬用啦 ! !

喺武館見到咁多女我都好想以一敵眾:smile_o03:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-1-17 09:45 AM 發表 查看引用來源

睇返內文就知拉,原來係姐妹篇....
呢個答案,係其中之一啦。。另外仲有就係:

首先大前題,當然係方便讀者,能連貫性喺一個帖內,跟 time line 咁 follow 睇故事啦。另外一點,就係吸收到以前啲大大既經驗,每輯故事開一新貼,受歡迎,成績好,就賺個「精華」番嚟,就算係滿足一下「虛榮」,都叫做有得虛榮下。。起碼,可以喺「精華區」中,容易(自己或讀者)揾番啲「舊文」。

可惜吖,時代變啦,以前啲「人為我,我為人」精神,公義,價值觀,仍存在嗎?我相信仲有的,但,只係一部份人囉,有啲人根本只「自己顧自己」。

作為一個「創作者」,能發揮,是第一層回報喜樂。。能被其他人接受引出共鳴,供應他人娱樂欣賞,是第二層。

而依家?至於能否再出現傳說中的「精華級」文章?作為更多一層回報?呢一點,已經唔係寫手的能力既確証。。讀者們的投票,才是最大眾公認的品評。

既然如此,出咁多分帖,有得「勳」咩?倒不如「—帖」就算,容易管理,易免「沉底」,又方便讀者。
引用:
唸唸下,如果師父係姚小姐,咁胡小姐唔係師叔咩??(>﹏<)
Tai 師兄,果然細心呀,好嘢,哈哈
但試問,若果我篇嘢叫「我的援交師叔」,會 sell 得出嗎?哈哈。。
不過,我唔係呃飯食的。。喺第四章,就會畀你一個交代,破解你呢一條問題。。繼續睇埋落去啦。。
( 嘻,又成功 sell 多嘢  )

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-1-18 10:39 AM 發表 查看引用來源

講真,我覺得女人做運動做得全身濕晒,連髮尾都濕透,
身體閃亮住汗珠、心口仍在起伏、說話仍帶點喘氣果陣。。。
其實係最性感架!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

比係我, ...
京師兄果然係重口味,用汗巾嚟打非基舒服咩?:smile_52::smile_52:
我都鍾意同條女扑嘢扑到佢。。
引用:
全身濕晒,連髮尾都濕透,
身體閃亮住汗珠、心口仍在起伏、說話仍帶點喘氣果陣。。。
其實係最性感架!

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-1-18 10:42 AM 發表 查看引用來源

題外話,本屎忽有個白痴問題想間。。。點先貼到改圖架?
我改左圖,但剩係識用[附件]形式咁貼,但文區又無得貼[附件]
京師兄可以用啲「免費圖片上載空間」/ 「image hosting site」,up load 你自製既相上去,copy 番條 link,將條 link 填入 「香討」覆帖張「相仔」個空間就可以喇。。試試唔得,我再過另一招畀你 :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆