上一頁下一頁
發新話題

身經百戰嘅井底之娃 (完) - 最終回 + 後記 (神的回憶錄 - 第1回)

收藏  |  訂閱
210  48.8k

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-8 10:54 AM 發表 查看引用來源
頭先睇返晒咁多章草稿, 更改左一D錯字, 排版, 同時更新小小內容, 希望令讀書睇得順D. 第5章一陣會UPDATE, 奇怪, 點解咁多人寫完唔覺佢地需要點編輯文章, 我就成日要改呢
好專業,冇得輸! Support!!!

日日都要上來追師兄post~好刺激

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-8 10:54 AM 發表 查看引用來源
頭先睇返晒咁多章草稿, 更改左一D錯字, 排版, 同時更新小小內容, 希望令讀書睇得順D. 第5章一陣會UPDATE, 奇怪, 點解咁多人寫完唔覺佢地需要點編輯文章, 我就成日要改呢
師兄,隨心就可以了!
最緊要唔好是字海就Ok啦!

(第五章節)

MISS A 入房後就同BEAR黎一個抱抱;我都味睇真,佢已經濕吻緊BEAR。睇女仔KISS係一種享受,好SEXY。之後MISS A放低個手袋後,就行去床邊,D人見到佢就好似見到明星一樣,個個大呼小叫,男男女女佢全部都黎個輕吻。可能唔熟,所以就無個 2個新手份。當時我光豬坐係梳化,心諗個 2條友都無份,我都唔方有啦。

MISS A錫完佢地;就同佢地傾左幾句,我目光一直無離開過佢,MISS A感覺到我嘅目光側頭對我一個微笑。(唔知大家同唔同意,女人有時淡淡輕輕一個表情動作已經可以令男人神魂癩倒 ) ;佢慢慢行黎我面前,二話不說就跪低輕吻我細佬;我當堂呆左 (可能我見識小,從味遇過有女人主動成咁) 仲發緊呆嘅時候,佢慢慢爬上黎坐喺我身上;然後用一個好似熱戀情侶對望嘅表情望住我,我真係比佢電到阿媽都唔認得。都唔洗講野,2個即刻就濕吻,我隱約感覺到BEAR嘅目光投射喺我地身上;但咩表情我根本睇唔到,更加無心去視察。

都唔知幾耐,MISS A起身退後一步;突然話好熱呀,熱死我喇︿叫 4哥開大D個冷氣。@@完全好似變左個人咁,之後佢就無理我,走左去門口除鞋。好快將身上嘅衫除晒淨底衫褲,喺依個時候我都仲味好認真睇清楚佢咩樣,頭先咁近距離都睇唔真,就知我比佢電成點,佢皮膚好白,雖然唔夠 C 咁白,但都好白。配埋花紋利是純白底衫褲,真係好鬼吸引。然後就唱住歌走左入洗手間。

我回一回神,周圍望下諗下依家點;又接上BEAR嘅視線,依次佢唔再係一個失望嘅表情,換上嘅係一個冷漠嘅表情,而且佢無再一望到我就避開,我同佢對望,就好似陌生嘅熟人,完全無任何交流。我無印象望左幾耐,只係覺得好唔自在就起身去攞野飲,然後走返去大床度睇下有咩位可以入手。

寫到依度,我失左憶。畫面已經跳到我插緊一條女,係 A, B其中一個…只係知全場最肥利個個 (當佢 B啦)… 過程點我唔記得晒,咩體位都唔記得,我都唔知係咪谷得太耐,肥妹仔比我想像好插,雖然咁講;但我想插 D或者 E。所以都唔係話好專心,大約插左3分鐘就拖住條女去梳化度,佢自動波跪低就幫我含。

洗手間傳黎 2個女人嘅笑聲,係 C同 MISS A。(可能有人會奇怪C 入左去咁耐,依家都味出黎?? SORRY,過左太耐我有D片段已經記唔起) 唔知過左幾耐,C 同MISS A出左黎,C 見到 B幫我含緊, 然後柔聲講 : May I Join?  B女移過小小,C埋位,所以就變左雙人簫。可能B真係太肥,所以視覺上並唔係十分之壯觀,而且依D 雙人簫;三人簫我見得多試得多,並唔覺有咩特別。可能C 太進取,所以玩玩下B停左手行開左。C 不時電下我,又問下我舒唔舒服,佢把聲真係好好聽。突然,一個男仔坐係我距離,我心諗唔通佢想加入??

引用:
原帖由 gymguy12 於 2017-6-7 08:26 PM 發表 查看引用來源
幾好,好過個個sbc
SBC我有申請過, 不過可能佢地要保障D會員, 申請步驟好鬼煩, 所以我無去過

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-8 10:29 AM 發表 查看引用來源

相信呢次屬於樓主的女主角出場了,好彩之前幾個都屌唔到,好期待樓主和MISS A的大戰過程。超級期待!
SAM兄估錯左了:smile_o08: 我屌左:smile_o16:, 仲要係屌最唔想屌個個:smile_o08:

所以你依家明白點解我喺 #8度會咁回 LOK兄啦:smile_o03:

其實有冇平平地既party join?
好多會都好貴,對我黎講

我都想party, 冇從入手

Any more updates about E?

引用:
原帖由 gymguy12 於 2017-6-8 02:13 PM 發表 查看引用來源
其實有冇平平地既party join?
好多會都好貴,對我黎講
都過左5-6年, 所以依家我真係唔知, 群P我都係玩過2次咁大把, 得依次好玩, 另一次把鬼, 所以無諗住寫出黎喇.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆