上一頁下一頁
發新話題

身經百戰嘅井底之娃 (完) - 最終回 + 後記 (神的回憶錄 - 第1回)

收藏  |  訂閱
210  48.7k

引用:
原帖由 tomtomchan 於 2017-6-8 06:50 PM 發表 查看引用來源
Any more updates about E?
你問起E, 我感覺好遺憾

del

(第六章節)

突然有個男人坐喺距離,咁點都會傾返兩句。佢叫 TONY,事後得知原來 B女係佢嘅 SP。C 仍然好開心幫我含緊,我就一邊享受佢嘅口技一邊睇下其他人嘅情況。當然開戰到現在,我無可能一一詳細睇住其他人點玩,所以片段中好多突然變化。

個 2個新人著衫準備走;下,入門到依家前後一個鐘炸喎。果然係【靜靜的來,靜靜的走,不帶一點雲彩】。可能大家都忙緊又或者可有可無;佢地 2個閃人都無人理。

D嘅戰鬥力非常強橫,好似食極唔飽,定我中途無留意;佢仲係度比人扑緊。而 E 已經開緊波,女上男下濕吻坐緊蓮;動作唔激,玩得好溫柔;輕輕嘅叫床聲好似間房得佢 2個人,完全唔覺佢玩緊PARTY。

當我想睇清楚 E 扑野嘅情況時,C 問我係咪唔舒服,意思應該係怪緊我點解唔係望住佢。我無講野;拌起佢個頭就車落佢度,諗住係時到我服侍佢,點知佢又落去再含過。佢鐘意玩雀仔就比佢玩到夠。

咁我繼續做皇帝,無幾耐MISS A 出黎,皮膚真係好白好靚;身上仍然著住佢個套SEXY內衣褲。佢爬上張大床就加入戰圈,又車又啜D女仔,無幾耐,佢見到TONY 一條友坐係梳化食緊煙;就行過黎;二話不說就好乖咁跪低幫佢含,當時我真係非常羡慕TONY,心諗如果掉返就好喇。不過有 2個白白淨淨嘅女體跪低你面前真係令人有好高嘅視覺享受。

C 問我點解吹極都咁硬;叫我唔好忍,想爆就爆,我就話佢知我成世人味試過比女吹爆過,如果佢成功我會好感激佢;佢聽到後再更加勤力,可惜到最後都爆唔到。開始玩夾棍;我自己不嬲唔太嗜依味,不過C 真係好大波而且皮膚超嫩滑,所以夾起黎出奇地爽。

望一望MISS A,佢已經坐左上TONY度起勢咁搖,我一邊享受住C 幫我夾棍同時隻手勁摸MISS A滑不留手嘅大比,真係非常高嘅觸覺享受。我叫C 唔好夾喇,我想插佢淫穴,佢起身有小小腳軟,我就好溫柔咁將按佢喺地下,摸下佢妹妹發覺無乜水份,就邊摸邊錫佢白滑嘅身體,啜下佢兩邊嘅蓓蕾 (不過當時我並唔太嗜玩奶奶),所以好快就錫到佢雙腿之間,用鼻好大力咁索下佢妹妹嘅芳香。

我個人比較鐘意有毛毛嘅妹妹,所以好順勢就奶落去。我係個幾鐘意奶撻嘅人; 所以喺依方面算有D研究。C 不斷郁動身體配合動作,好快已經流到成個大比都係水,我就直頭好似洗緊面咁誇張,淫水口水幾條西毛痴晒喺我面上。突然有人摸我細佬,喺女人嘅手,原來係MISS A,佢喺地上面比TONY狗仔緊,所以情況就變左 (C 躺住;我狗仔奶佢妹妹;MISS A狗仔玩我細佬,TONY狗仔插緊MISS A),無幾耐,可能姿態問題, MISS A同TONY好快就行開左。

C 好嗲細細聲咁喺我耳邊講 : "我想要呀 !"  喺依個時候唔插入去都唔係男人啦,一野就成枝棍入晒。C 即刻深深咁錫左我一下,攬實我講左句 : "你味戴套呀,老公。" 我同佢都笑左出黎,攞返出黎過膠就插返入去,5淺一深;7淺一深;9淺一深;總之將生平所學全部發揮晒出黎。

C 無話好似 D 咁叫到拆天,而係同 E 一樣好溫柔咁叫,佢把聲真係好好聽,所以叫起黎比E 更加動聽。突然有人從後用手指摸我背隻;又摸我心口,我專心插緊C 所以無理,因為我諗應該又係MISS A,心諗一陣先炮製妳。好快隻手就離開左我身上,當依個女人行開嘅時候,佢條飄飄裙點到我手臂,我抬頭一望原來係BEAR,頭先摸我個個係BEAR ???

神兄,雖然唔可以起現場同你並肩作戰,但係睇到咁精彩嘅報告都想俾個10個叻你呀!

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-9 04:08 PM 發表 查看引用來源
(第六章節)

突然有個男人坐喺距離,咁點都會傾返兩句。佢叫 TONY,事後得知原來 B女係佢嘅 SP。C 仍然好開心幫我含緊,我就一邊享受佢嘅口技一邊睇下其他人嘅情況。當然開戰到現在,我無可能一一詳細睇住其 ...
專心到咁。。望一望另一另轉頭姐

繼續追睇~~支持支持

繼續好睇,繼續支持~

引用:
原帖由 Lojcetp 於 2017-6-9 09:00 PM 發表 查看引用來源
神兄,雖然唔可以起現場同你並肩作戰,但係睇到咁精彩嘅報告都想俾個10個叻你呀!
多謝支持, 都係一次咁大把, 個陣我都係小朋友睇大人ALL尿, 故事後期D你會知點解我題目叫自己井底之娃

引用:
原帖由 azpui 於 2017-6-11 01:00 AM 發表 查看引用來源

專心到咁。。望一望另一另轉頭姐
咁都唔可以成日周圍望架麻, 面前個對手會感覺唔太好,
而且時間太長喇, 時間由夜晚8點玩到第2日蕉早10點先走人, 好多已經唔係幾記得起, 我攰到休息左3日先順返

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-12 12:15 PM 發表 查看引用來源

多謝支持, 都係一次咁大把, 個陣我都係小朋友睇大人ALL尿, 故事後期D你會知點解我題目叫自己井底之娃
等緊update, miss a 俾你講到好似幾正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆