上一頁下一頁
發新話題

身經百戰嘅井底之娃 (完) - 最終回 + 後記 (神的回憶錄 - 第1回)

收藏  |  訂閱
210  48.7k

好好嘅體驗, 仲有冇得更新呀!!

嘩...搵敏感帶...真係唔知係咪個個女人都可以潮吹...
睇來miss A食梗你咁

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-21 05:57 PM 發表 查看引用來源
(第八章節)

Miss A 捉住我隻手放喺佢外陰度。雖然我扑野,摸西經驗唔算少, 但之前女友又好,出去玩又好,都唔可以話好粗魯咁玩  "黃金二指"  。睇AV又好,睇師兄表演又好,要囡囡潮吹,除左技術之外,仲要有 ...
終於update, 等你好耐,miss a 好正

其實無乜大不了, 不過個次我真係學左好多野, 同埋見識到世界有咁勁嘅男人;又有咁大食嘅女人

引用:
原帖由 Eddyo 於 2017-6-21 07:08 PM 發表 查看引用來源
好好嘅體驗, 仲有冇得更新呀!!
回響唔多, 我都寫到有D灰灰地, 近期會盡快將佢完結

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-6-21 08:25 PM 發表 查看引用來源
嘩...搵敏感帶...真係唔知係咪個個女人都可以潮吹...
睇來miss A食梗你咁
依樣真係答唔到, 但加藤鷹講過每個女人都可以潮吹, 但要睇好多方面, 並唔係話技術好就得, 仲有好多方面要計, 因每個女人要求嘅野都唔同. 自個次群P之後到今日, 我只係試過係 2個女人身上成功過 (10次大約只有3-4次可以潮吹到, 但用同一樣手法係其他女人身上就唔得)

技術問題
女女夠唔夠放
環境等等 ...ETC

引用:
原帖由 azpui 於 2017-6-22 05:07 AM 發表 查看引用來源

終於update, 等你好耐,miss a 好正
佢真係好淫, 講落去佢仲誇.

我打算將章節簡化D, 唔提其他小故事同無關人士, 快D完結左佢,

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-22 11:23 AM 發表 查看引用來源

佢真係好淫, 講落去佢仲誇.

我打算將章節簡化D, 唔提其他小故事同無關人士, 快D完結左佢,
咩小故事先,如果都係有sex 成份既。。講下都ok 既,哈哈

引用:
原帖由 azpui 於 2017-6-22 11:34 AM 發表 查看引用來源

咩小故事先,如果都係有sex 成份既。。講下都ok 既,哈哈
咁唔會成篇野都係, 啊~~~啊~~~啊, 快D...架麻.
寫甜野唔係我強項, 反而我比較注重人與人之間嘅感覺交流.
好多搞野片段其實我最記得只有MISS A 同 ICE 2個, 所以你有睇返我之前嘅章節, 其實都好少提起點同其他女仔玩.

多謝你update,精彩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆