上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <<可可甜故>> 小秘書札記 (28/11 更新) ***完*** ﹝舊文﹞

收藏  |  訂閱
58  26.2k

<<可可甜故>> 小秘書札記 (28/11 更新) ***完*** ﹝舊文﹞

我叫Queena,係一個八十後,兩個月前入咗而家間公司做個小秘書,全個部門有十幾人,只有我一個女性,所以每日返工都好似去鴨店咁開心,因為不同身型、性格的男同事都有,而且大部份都係單身,個個都對我好殷勤,服侍周到~~

工作上唯一困擾係我有個工作狂上司
– 梁生,佢唔多講野,又經常冇表情,有時我都唔知自己有冇GET錯佢意思而做錯野,不過佢高大威猛又靚仔,我有幾次入到佢間房,都有衝動坐上佢大脾,除左佢件裇衫,睇下佢有冇胸肌

今晚又得返我同佢
OT, 雖然我手上d嘢唔算好趕,但老細都做到咁夜,我點都要扮下嘢,不過我都想知幾時可以放工,就決定去探下佢口風,睇下幾點走 「梁生,要幫你叫外賣嗎?「半個鐘內走,你執定野,我車你。」「哦… …唔該  每次ot超過7點,佢都會堅持車我返屋企,有時我話要去街,佢都一定會車我去地鐵站,我試過拒絕… …但無效,就變成習慣了,我始終都唔明,公司算係旺區,附近食肆林立,夜晚十點都係人來人往,有時行過去地鐵站仲快過坐車,不過老細堅持要送,我又推唔到,就繼續啦。

當我去完
TOILET時,經過其中一間MEETING ROOM,就八卦咁望下邊個喺度,結果竟然見到會計部勁姣的MIMI,同一個好似倉務部的男同事搞緊嘢野!!!

AV睇得多,但真人SHOW真係第一次睇,絕對唔可以錯過!!於是我企埋一邊,偷偷地望入去。我見到mimi企喺檯邊,雙手按住檯,條短裙拉起左,個倉務員由後面狂插佢,兩隻手揸住佢胸,個倉務條腰郁得勁快,隔住玻璃都隱約傳出「拍拍拍」聲,MIMI仲愈叫愈淫,不過佢都好勁,如果係我,一定頂唔順

大約三分鐘之後,個倉務
員抽返條嘢出嚟,原來好短的,應該唔夠3寸,但都幾粗,怪不得郁得咁快啦…實係知道自己先天不足,所以後天努力練腰力 之後個倉務員坐咗上張檯,除咗左個套,隨手將個套扔咗落地,MIMI走過去彎腰含住佢條短JJ…開始用力啜….仲要啜到好好味咁…就喺呢個時間,牆角有另一個男人拎住個電話行去MIMI身後,原來係3P!!!!!!!!

不過呢個男人我未見過,暫時叫佢做陌生人啦,佢一隻手拎住電話影
MIMI,另一隻手除褲,戴套,呢條係普通Size,跟住一下就插入MIMI度,插入去之後仲輕輕扯住MIMI的長髮,睇得出MIMI好ENJOY呢種暴力的快感

雖然平時
MIMI著得好少布,又周圍姣D仔,但真係估唔到佢會淫到搵同事玩3P,仲要在公司拍埋片,咦… ….我突然諗起,會議室有CCTV喎... …而且係我個部門的CHRIS同NICK輪流Check

再望入去,我見到個倉務捉實
MIMI個頭,大力隊咗幾下,跟住就抽出黎,MIMI成口都係精… 而個陌生人依然用力插緊MIMI下面,仲愈來愈大力咁扯佢D頭髮,我開始擔心比佢地發現,但又八卦想繼續睇,因為太刺激,睇到自己都有D濕….我突然聽到有腳步聲,跟住有人掩住我口,將我拉埋一邊….我好驚…諗緊係咪應該用力咬落去,或者用咩方法逃走,跟住就聽到熟悉的聲音: 「唔駛驚,係我!」

原來係梁生,真係比佢嚇死
,佢冇再掩住我口,但就一直拖住我隻手返去我地個部門… …入咗佢間房… …閂門… …

<<待續>>

其他故事:
在巴士上
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27089293&page=1&extra=#pid471614934

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-10-21 03:33 PM 發表 查看引用來源
呢篇文我在2015年首次發表的,當時的文筆好差﹝而家都唔好﹞,標點符號同分段之類都做得唔好,錯別字亦多,今次修正咗,希望大家會睇得舒服D。
可可姐你咁講,係咪想迫死我地呢D低端寫手??!!:smile_35:

我鍾意睇啲“淫姐”寫鹹故,當然一定支持,文筆好閑啫,最緊要夠”意亂淫迷”

已按洋蔥頭,期待更新

而家睇返自己以前寫的文,真係好差呢

你竟然冇睇??
咁有冇睇過「我和主人的故事」??

多謝!
過幾日會更新,等多陣啦~

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-10-21 07:55 PM 發表 查看引用來源
多謝!
過幾日會更新,等多陣啦~

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-10-21 03:33 PM 發表 查看引用來源
我叫Queena,係一個八十後,兩個月前入咗而家間公司做個小秘書,全個部門有十幾人,只有我一個女性,所以每日返工都好似去鴨店咁開心,因為不同身型、性格的男同事都有,而且大部份都係單身,個個都對我好殷, ...
呢篇故士有冇「巴士上的風情」㗎  :smile_47::smile_47:?好想代入夜晩「坐巴士」啊 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆