[原創作品] <<可可甜故>> 小秘書札記 (28/11 更新) ***完*** ﹝舊文﹞

收藏  |  訂閱
4  26.2k

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-10-21 03:33 PM 發表 查看引用來源
我叫Queena,係一個八十後,兩個月前入咗而家間公司做個小秘書,全個部門有十幾人,只有我一個女性,所以每日返工都好似去鴨店咁開心,因為不同身型、性格的男同事都有,而且大部份都係單身,個個都對我好殷, ...
呢篇故士有冇「巴士上的風情」㗎  :smile_47::smile_47:?好想代入夜晩「坐巴士」啊 ~

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-10-22 12:58 PM 發表 查看引用來源

你冇睇過我篇「在巴士上」??
冇睇過,有睇一定記得 :smile_54:

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-11-24 12:03 AM 發表 查看引用來源
EDMOND開始慢慢抽插,而JOJO就企喺度,將EDMOND個頭按落自己個36E,用胸夾住佢,EDMOND伸出右手,先掃下下JOJO背脊,再向下移,細力拍左JOJO個PAT幾下,JOJO就全個人軟哂咁,EDMOND含住佢LINLIN,開始用三隻手 ...大家唔留言,都比下like啦
我好勤力更新呀!
留留留,又留又like ,難得仲有條友叫 Michael :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-11-24 07:38 PM 發表 查看引用來源

米高兄順便比下意見嘛
Queena 師姐咪玩我啦~ :smile_35:我版面畀意見你,咪即係叫其他師兄當我係公敵 ( 講好講衰都一定有人唔陀我 ),嘩哈哈哈 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-11-26 08:11 PM 發表 查看引用來源
但我身上條裙同絲襪都仲喺身上,個身又冇咩痠痛,應該冇事發生過…呢個時候MICHAEL都醒左,佢望住我笑,跟住就錫埋黎…咦…………我地之間第一個KISS竟然係大家都冇刷牙時發生,唉………………

「你尋晚醉左 ...
我想夾住對腳,但佢繼續分開,條脷再舔入D

「呀….唔好咁呀……….」
Queena 師姐,我有問題想請求,「點解女人經常『口不對心』既」??:smile_35::smile_35:

前往最後回覆