[原創作品] <<可可甜故>> 在巴士上 (2/12更新下集)﹝舊文﹞

收藏  |  訂閱
17  10.1k

<<可可甜故>> 在巴士上 (2/12更新下集)﹝舊文﹞

某年夏天的一日,阿風提議搭巴士遊車河,諗起佢之前提過想試下在巴士上玩下,我就應承左。

我著左件普通白色恤衫,紅色格仔短裙,好似校服look,因為預左出黎玩,索性扮下學生妹,我仲預備左件外套用黎遮掩。

果然,阿風見到我的打扮都好開心,我地就選左條較少人的巴士線,坐左去上層後排,當時上層仲有三個乘客,但阿風冇理,搭住我膊頭,隔住恤衫掃我linlin,好快我的linlin就突起左,佢幫我解開左兩粒鈕,直到我的白色bra露出黎,同時將我隻手放去佢褲襠,佢將個斜孭袋放在大脾上,我就拉開佢褲鏈,將佢條JJ拎出黎,由於巴士上仲有其他人,我唔敢含,只係輕輕chok,而佢隻手就放入恤衫揸我胸。

過咗一個站,有人落車,佢就開始摸我大脾,摸到去我底底,我好自然就分開對腳,方便佢摸,佢在我耳邊話:「不如除左佢!」

我點點頭,企起身,佢好快咁伸手入裙底除左,我再坐返低,真空涼浸浸的感覺,令我好快就濕左,阿風繼續用手玩我的小穴,呢個時候又到站,另外兩個乘客都落咗車,阿風輕輕按我個頭,我就好快咁彎腰含住,用力啜左幾下,Feel到佢比平時更硬,就抬頭望住佢。

「趁而家冇人,坐上黎丫」

我即刻起身坐上佢大脾,由於我已經好濕,佢的JJ好輕易就滑左入黎,佢幫我拉好條裙遮住,大家都冇郁,因為呢條巴士線比較多彎位同上落斜,唔駛郁會都出出入入……突然司機剎車,阿風的JJ全條入哂黎,我忍唔住叫左出聲。

原來係紅燈,點知隔離都停左另一架巴士,上層只有一個男人,又係坐喺後排窗邊,佢隨意咁望過黎,眼都定哂,我望望自己,見到全個BRA露左出黎,阿風隻手揸住我個波,阿風知道個男人望住,擺出個得戚表情,跟住拉開我個BRA,比個男人睇到我粉紅色的LINLIN…

突如其來的裸露令我不知所措,只好將頭伏在阿風膊頭,唔去望個男人,但內心就因為刺激帶來的快感,下面流左好多水水。

「原來可可鍾意比人睇!」

「邊係喎…」

阿風輕笑,跟住拉起我條裙,「露多D比人睇啦!佢自己CHOK緊」

我望過去,個男人真係拎左條野出黎CHOK,但好快就轉燈,佢搭的巴士開得快D,見唔到佢lu

而我同阿風決定轉個地方玩得盡情d,所以稍為整理下就落車,當然,我係冇著底底啦。

<待續>
很短的小故事,其實可以一集完,但我想吊下癮~~

其他故事:
小秘書札記
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27006138&extra=page%3D2

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-11-29 06:33 AM 發表 查看引用來源
某年夏天的一日,阿風提議搭巴士遊車河,諗起佢之前提過想試下在巴士上玩下,我就應承左。

我著左件普通白色恤衫,紅色格仔短裙,好似校服look,因為預左出黎玩,索性扮下學生妹,我仲預備左件外套用黎遮掩。

...
留言先,等咗呢篇好耐,謝 Queena 師姐賜文

3P

我記得好似睇過……

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-30 07:35 AM 發表 查看引用來源

我寫左篇短短地五集完,一號會上,剩係話比妳知,唔好揚出去。:smile_38:
你咁樣做宣傳??
我下次又學下

引用:
原帖由 ET骷髏 於 2017-11-30 08:47 PM 發表 查看引用來源
3P
:smile_o05:

引用:
原帖由 tom.care 於 2017-11-30 11:19 PM 發表 查看引用來源
我記得好似睇過……
係呀,舊文重溫

已經睇過😁😁😁

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-11-30 11:57 PM 發表 查看引用來源

係呀,舊文重溫
好文值得一睇再睇,比個洋蔥頭以示支持繼續發文

前往最後回覆