[原創作品] 活動搞手搞埋我 <舊文>

收藏  |  訂閱
10  10.9k

活動搞手搞埋我 <舊文>

我叫Cathy,喺一間中小企做Admin,老闆今日突然話想提早搞annual dinner,仲話要d新意思,順便做下宣傳,我話人手同時間都唔夠,但佢就好爽快咁話加budget,出街搵planner幫手

我上網搵到一個叫亞樂的男仔,三十歲左右,個樣幾順眼,高瘦look,反正都係請人,梗係順便溝仔啦~

我地在電話度傾過幾次,約左佢今日上黎我地公司

「hi~你就係亞樂?你真人大隻好多喎」
「Cathy 你好! 我呢幾個月開始做gym,有少少成果,所以睇落冇咁奀,你知啦,我地做呢行,體力都幾重要!」
「哈哈,咁又係」

跟住我地就傾點搞會好d,期間我將36d的胸放上檯,佢睇到眼定定,我扮唔知,但撥頭髮時順手解開粒鈕,露多d比佢睇

「你話叫我地的同事著住公司產品行catwalk,但我地主要做泳衣,同事未必肯著」
「咁不如Cathy你代表公司著,其他就搵專業model啦」
「哎呀,我唔得架!」 著住泳衣比咁多人睇,肯定好快濕哂啦…
「你身材咁好,又係admin,老闆實會覺得你投入呀」

佢繼續游說我,我都開始心動,但又要扮下矜持,就話問左老闆意見先

之後我地傾時,佢開始有意無意咁掂下我,我完全唔介意,仲搵機會貼近d佢,而我條短裙就愈縮愈上,三角位若隱若現,不過我唔想比佢覺得自己好淫/飢渴,所以呢日一直keep住咁樣,冇再進一步

我問左老闆之後,佢好贊成我著泳衣,仲話會比3日假黎鼓勵我,佢話如果著bikini,可以比10日大假我,我忍唔住就應承左喇~

Annual dinner前一日,公司其他同事都走哂,得返我同佢在揀bikini,最後我地選定左十套,佢建議我每套都試下,再影張相黎比較下,我當然肯啦,終於搵到個機會挑逗佢喇,每次望到佢d胸肌,都好想比佢禁住黎咩咩呀!!

換頭兩套衫時,我都會走入更衣簾,跟住我話有D麻煩,就建議大家一齊轉身,背住對方換,換第三,四套時,佢都有轉身,但到第五套時,只有我轉身,我知佢一直望住我,但我絕對唔介意,仲FEEL到自己開始濕濕地,換到第九套,係黑色的,亦係最少布,綁帶款的

「亞樂,可唔可以幫我綁帶呀,我綁得唔好呀」

佢好快咁過黎,幫我綁好件TOP的背帶,跟住我就解開褲仔左邊的帶

「你幫我綁埋呢度丫,我綁極都唔靚」
佢綁帶的同時,用手掂下我D毛毛
「Cathy…你今晚記得脫毛呀…」
「好彩你提我咋」
佢微笑,冇出聲

好快就到最後一套,同黑色同款,只係唔同色,係白色,我諗起自己下面已經濕左,實在有D擔心

到我換好先,呢款BIKINI其實係用來曬太陽的,又薄又透,連我LIN LIN都透哂,下面的黑三角亦都現哂出黎

「似乎呢套唔多適合聽晚」亞樂望住我講
「係囉…不過呢套幾靚,可唔可以幫我影多幾張相呀」
「當然可以啦」

我擺左幾個唔同的POSE,包括彎腰,夾胸呢D,我睇到佢褲襠已經脹起哂,諗起手袋仲有兩個DOM DOM,就好放心咁繼續換更淫的POSE

「如果你信得過我,不如解開條帶,我幫你影背脊丫,你個背好靚呀!」
「好呀」

跟住我好大方咁除哂個TOP,只係用手遮胸,轉身比佢影裸背,佢走埋黎借機教我擺POSE,掃我背,我全身一震,之後就放軟全身,任佢摸

佢在我背脊上下咁摸…跟住移左去前面,一手揸住我胸,用力咁搓幾下,另一隻手就摸我大脾…跟住解開條帶,係咁捽我個gap…

「你整濕人地喇…」
「我幫你舔乾,..」佢將我推落地, 扯開件bikini,分開我對腳,伸左條脷入去…
「Cathy,你d水好甜呀…不過愈舐愈多呀…」
「你搞到我好淫呀…」
「咁我補償你,比條腸你食啦」

佢講完之後就除褲…嘩…好粗…我地69…

「好好味呀…」
佢再次將我推落地,全身壓住我

「你想唔想再舒服d呀?」佢一邊講,一邊用jj磨我下面…
「想呀…」我用手捉住佢條j,怕佢太衝動就咁入咗
「帶套先…我手袋有」
「外表斯文OL手袋有DOM…聽到就更想屌你個淫X呀!」

佢好快咁拎個手袋比我,我即刻搵個套幫佢帶….佢忍唔住一下就插哂入黎…在公司比咁粗的JJ充實…感覺太正了!!

我跟住佢抽插的節奏扭腰,令佢可以插得更入,間中我又會用力夾住佢幾下再放鬆

「Cathy,你好x正呀!!」
「你的大JJ插得我好舒服呀……….啊….大力D….」
我地用同一個POSE,玩左近十分鐘,最後佢射左入個套…但就將個套D精倒落我個胸……..搽勻哂….

我見佢搽得咁開心,就用電話自拍左幾張相比佢,再直接著返衫…

而套白色BIKINI我同公司報銷左…

<完>

原來大家都鍾意睇淫的故事,就繼續淫啦....
不過我篇<<純情學生妹>>仲貼唔貼呢??

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-12-6 08:48 PM 發表 查看引用來源
我叫Cathy,喺一間中小企做Admin,老闆今日突然話想提早搞annual dinner,仲話要d新意思,順便做下宣傳,我話人手同時間都唔夠,但佢就好爽快咁話加budget,出街搵planner幫手

我上網搵到一個叫亞樂的男仔, ...
嘩!你啲舊文都寫得幾淫吓喎,快啲出返晒啲舊文啦,我係新人,以前未睇過你啲作品,比個洋蔥頭,以示支持繼續發文

引用:
原帖由 pure3000 於 2017-12-6 10:32 PM 發表 查看引用來源

嘩!你啲舊文都寫得幾淫吓喎,快啲出返晒啲舊文啦,我係新人,以前未睇過你啲作品,比個洋蔥頭,以示支持繼續發文
我都覺得自己以前寫得好淫:smile_o05:
但而家寫緊的新文唔淫的:smile_o03:

我仲考慮緊下次出一集完的短篇,定係另一個有幾集的「純情學生妹?」

可可系得舊文冇新文,年紀大左人冇甘淫?

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-12-7 06:28 AM 發表 查看引用來源

我仲考慮緊下次出一集完的短篇,定係另一個有幾集的「純情學生妹?」
唔淫有唔淫嘅好,有啲讀者唔鍾意睇太淫,比較鍾意睇樂而不淫,即係有舖排嗰種

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-12-7 06:28 AM 發表 查看引用來源

有乜出乜啦,好多人支持你出,出啦出啦

引用:

純情學生妹當然要出啦,好多人鍾意睇學生妹㗎,跟據我喺成人圖版嘅經濟,最受歡迎題材有:學生妹、人妻、女僕

不過我覺得我個人都幾奇怪,從來想出乜文就出乜,唔會理會有冇人睇同比like, 最緊要自己寫得過癮

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-12-7 09:21 AM 發表 查看引用來源
可可系得舊文冇新文,年紀大左人冇甘淫?
新文寫緊呀!!
我打算寫哂先出,男主角在我以前的故事中出現過~~
你無聊時可以估下

做咩話人年紀大....:smile_o08:
我冇咁淫係因為太忙!!忙到就快性冷感

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-12-7 07:26 PM 發表 查看引用來源

新文寫緊呀!!
我打算寫哂先出,男主角在我以前的故事中出現過~~
你無聊時可以估下

做咩話人年紀大....:smile_o08:
我冇咁淫係因為太忙!!忙到就快性冷感
忙到性冷感,咁快啲寫吓故事,搞返㷫自己啦

明嘅 太忙想自己淫d,但係淫唔到,無曬feel,好想搵返個感覺但係搵極都無感覺

前往最後回覆