[原創作品] 活動搞手搞埋我 <舊文>

收藏  |  訂閱
4  10.9k

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-12-6 08:48 PM 發表 查看引用來源
我叫Cathy,喺一間中小企做Admin,老闆今日突然話想提早搞annual dinner,仲話要d新意思,順便做下宣傳,我話人手同時間都唔夠,但佢就好爽快咁話加budget,出街搵planner幫手

我上網搵到一個叫亞樂的男仔, ...
嘩!你啲舊文都寫得幾淫吓喎,快啲出返晒啲舊文啦,我係新人,以前未睇過你啲作品,比個洋蔥頭,以示支持繼續發文

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-12-7 06:28 AM 發表 查看引用來源

我都覺得自己以前寫得好淫:smile_o05:
但而家寫緊的新文唔淫的:smile_o03:

我仲考慮緊下次出一集完的短篇,定係另一個有幾集的「純情學生妹?」
唔淫有唔淫嘅好,有啲讀者唔鍾意睇太淫,比較鍾意睇樂而不淫,即係有舖排嗰種

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-12-7 06:28 AM 發表 查看引用來源

我仲考慮緊下次出一集完的短篇,定係另一個有幾集的「純情學生妹?」
有乜出乜啦,好多人支持你出,出啦出啦

引用:

純情學生妹當然要出啦,好多人鍾意睇學生妹㗎,跟據我喺成人圖版嘅經濟,最受歡迎題材有:學生妹、人妻、女僕

不過我覺得我個人都幾奇怪,從來想出乜文就出乜,唔會理會有冇人睇同比like, 最緊要自己寫得過癮

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-12-7 07:26 PM 發表 查看引用來源

新文寫緊呀!!
我打算寫哂先出,男主角在我以前的故事中出現過~~
你無聊時可以估下

做咩話人年紀大....:smile_o08:
我冇咁淫係因為太忙!!忙到就快性冷感
忙到性冷感,咁快啲寫吓故事,搞返㷫自己啦

前往最後回覆