[原創作品] 純情學生妹?! (舊文) 29/1更新第16集 <結局>

收藏  |  訂閱
37  29.6k

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2018-1-28 04:50 AM 發表 查看引用來源
好睇呀~ 期待再update  
多謝呀

由於穎穎最近都忙住考試,同阿楓好少聯絡,反而同身處外地的June多左聯絡,始終係多年老死,點會因為佢變得淫蕩而疏遠,不過大家的話題的確少左,好彩穎穎真正享受同需要sex,呢方面可以同June交流下

「其實你同阿楓係情侶定係SP呀?」JUNE問

「點會係SP呢?佢應該係鍾意我架喎」

「咁你地平時一齊會做D咩?」

「都係床上面嗰D囉…有時佢屋企有人,會喺公園摸一陣囉」穎穎答完之後都覺得有D唔妥,雖然冇正式拍過拖,但以前同追佢的男仔出街,D仔都會搵機會拖下佢,或者攬下,就算冇做呢D,都會經常傾下電話之類,但阿楓真係冇喎,唯一主動拖佢的一次,就係在離島時拉佢走,平時都好少攬攬錫錫,唔通佢呢個宅男真係咁怕醜?

「你同阿楓的相處,有D似我同阿樂呀!不過我地講到明只係做SP,你個傻妹會唔會比阿楓當係SP唔知呀?!」

「唔會掛…佢點會咁衰!」

愈諗愈唔對路,草草收線之後,穎穎認真咁諗佢同阿楓的關係,又真係好似SP喎,不過唔講阿楓點樣對佢,穎穎都覺得對阿楓好似冇D咩觸電感覺,除左有人在SEX滿足自己之外,又好似同「未拍拖」時冇咩分別喎

平時都唔會特別掛住佢,就算知道佢去搵過Miley,都只係覺得阿楓出錢出J比人食好蠢,同埋覺得比人擔左自己的所有物,唔係呷醋喎….

死啦….同人做愛做左幾個月,原來大家只係SP??!! 於是穎穎即刻 WHATSAPP比阿楓

「楓~你覺得我係咪你女友?」

阿楓剛好在線上,好快就覆佢:「穎穎係我女神…我冇資格做你男友….只要穎穎繼續比我服侍你,我就好滿足架喇!」

穎穎呆左,因為唔知點答,所以SEND左個臉紅的表情就算數

「哎呀! 原來我真係搞錯左…我地唔係拍拖,仲可唔可以做愛呢…」穎穎自言自語

穎穎諗左一晚,到底佢同阿楓應該繼續定結束:

選擇繼續,代表佢接受阿楓真係佢的兵﹝雖然剛開始時,穎穎的確有將阿楓當做兵,但真正做愛之後,已經完全當佢係男友﹞

如果放棄,意味住佢暫時唔可以享受性愛的快樂,試過比肉捧抽插帶來的快感,佢實在唔想靠自己解決性需要。而更令穎穎介意的,係放棄呢段關係,代表佢的第一次,係同個SP做,而佢呢個17歲的學生妹,同一個男人維持左幾個月,只有性的關係。雖然穎穎覺得自己淫咗好多,但佢真係唔想認同自己咁隨便。

最後佢諗到上次好HIGH而自拍的相,只要阿楓係佢男友,佢喺阿楓面前,無論幾淫都係討好男友,而唔係免費的援交妹。於是佢決定將阿楓變成佢男友,佢覺得咁就解決哂所有問題喇!

佢即刻打比阿楓,約佢在M記食早餐,然後就換返條連身裙,化埋淡妝,仲特別著住阿楓最鍾意的黑色LACE內衣褲,如果阿楓唔做佢男友,穎穎就會色誘佢;如果佢答應,就會係阿楓的獎勵

去到M記,阿楓已經坐在四人檯,附近都冇人。穎穎行到去坐低,阿楓就即刻企起身問佢想食咩,然後就衝出去買。對自己咁聽話的男人,點可以唔要呢?

佢兩個好快就食完早餐,剩低飲品,穎穎繞住阿楓的手臂:「楓….我想拍拖呀」

原本享受緊穎穎撒嬌的阿楓,即時彊硬,腦入面飄過無數念頭,唔通穎穎有意中人,嫌棄佢了,但轉念間又諗,穎穎仲攬住佢手臂喎,應該唔係唔要佢

「穎穎…想點?」

「我想有個男朋友錫我….」穎穎仰起頭望住阿楓:「即係好似在離島時…有個男仔笑住咁同我咀咀…」

阿楓呆左大約5秒,當佢終於明白穎穎的意思,佢微微笑,然後錫左落去。

<完>

終於睇到大結局,多謝!

引用:
原帖由 scdondon 於 2018-1-30 06:24 AM 發表 查看引用來源
終於睇到大結局,多謝!
多謝收看
喜歡呢個結局嗎?

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-1-30 11:08 PM 發表 查看引用來源

多謝收看
喜歡呢個結局嗎?
都算大團員啦,鐘意呀!

引用:
原帖由 scdondon 於 2018-1-31 06:21 AM 發表 查看引用來源

都算大團員啦,鐘意呀!
Happy Ending開心D~

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-1-31 09:24 PM 發表 查看引用來源

Happy Ending開心D~
純情學生妹 :smile_o06:

Happy。。 Ending。。開心。。

好睇,支持。

前往最後回覆