上一頁下一頁
發新話題

熟女4: 維記初體驗 (Pic: #1)

收藏  |  訂閱
55  17.5k

熟女4: 維記初體驗 (Pic: #1)

熟女X部曲---
熟女1: 緣份的天空
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27500671&page=1&extra=page%3D1#pid481770573
熟女2: 歡樂今宵
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27501687&page=1&extra=page%3D1#pid481796131
熟女3: 長洲一戰
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27503283&extra=page%3D1
熟女4: 維記初體驗
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27504685&extra=page%3D1
熟女5: 菲國無限Touch
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27521328&extra=page%3D1&frombbs=1
熟女6: 賭城風雲
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27525016&extra=page%3D1&frombbs=1
熟女7: 武士作客賽
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27536616&extra=page%3D1&frombbs=1

------10am------
"叮"---
佢: "早晨"

我: "去邊到跑呀?"
佢: "樓下咋嘛..."
我: "哦...今日有咩攪?"
佢: "不如今晚出嚟食飯吖"
我: "咁突然?!"
佢: "係呀...我聽日生日, 想今晚見吓你先"
我: "好好嘅原因喎, hahahaha"
佢: "你幾點走得?"
我: "3,4點都得架嗱..."
佢: "Ok, 差唔多做完call 我"
我: "Ok"

------1pm------
"叮"---
佢: "成身汗, 去沖涼先"

我: "得...我盡快~!"

------2pm------
佢: "努力...加油.....但要快....俾個錫你~!"
我: "Okok...妳今日著咩呀?"
佢: "黑色"

我: "嘩...嘩......嘩.........."
佢: "快d啦...."

------2:30pm------
我: "Leave in 10mins"
佢: "咁我出定去啦, 的士車埋你"
我: "Ok"

------3pm------
的士中---
我: "嘩...條裙咁短架?"
佢: "熱吖嘛"
我: "天氣熱定妳熱呀? hehe"(我摸佢大腿)
佢: "有人架"
我: "妳今日搽JimmyChoo喎!"
佢: "知你鍾意嘛"
我: "陣間去邊呀?"
佢: "去食串燒吖"
我: "又貴又唔飽嗰d呀?"
佢: "你唔鍾意?"
我: "我ok..."

食完嘢, 行咗陣街, 買咗兩件LadyM, 就去維記~!

------維記------
佢: "我都係第一次嚟哩d地方"
我: "我都係......第一次帶妳上嚟"
佢: "你一定係熟客啦"
我: "唔知呢"

我地除晒身上嘅嘢...沖身...上床食cake~!
我: "上次韓國食唔到, 拖到而家先有得食"
佢: "你仲記得呀?"
我: "緊係啦...食Old Cake吖嘛, kakaka"
佢: "妖"
我: "其實妳幾多歲呀?"
佢: "聽日就41嗱~!"
我: "我以為妳39~!"
佢: "口花花啦你"
我: "hehe..."
我一直估佢係個樣同皮膚都keep得超好嘅40幾歲女人, 點知, 原來只係大我少少, 哈...~!

食完, 我收嘢, 佢喺張被入面~! 我從床尾捐入去, 由腳背錫上去小腿, 上去膝頸內側, 上到去大腿內側...
左右腳兩邊錫...我撥開佢對腳...一嘢就隊條脷鑽佢妹妹窿窿...我手指撥開小小佢陰唇, 又啜吓豆豆,
佢想夾埋對腳, 但我撐開唔俾佢夾~!

我見佢開始出水...我就離開妹妹向上錫~! 我捉住佢對手, 按喺佢頭上面....雙乳坦露喺我面前....~!
我先聞一聞佢嘅體味....加埋香水, 好女人味~! 我開始鍚波底...錫波邊....佢依依呀呀郁嚟郁去話好痕...~!  
我慢慢奶上去乳暈...乳暈附近打吓圈, 佢雙腳夾住我條腰...我咬我粒lin....佢左邊乳房無一個位係乾, 全部都係我d口水~!

我: "不如影相"佢: "攞嚟, 我影"
"Chik Chak"---

我: "影得幾好"

我按低佢, 男上咁打車車...今次到我影---

我扶起佢再影一張---

影完我就咁放低部機, 就咁按低佢, 狗仔式咁插...插插吓, 我扶起佢, 邊後插邊左手揸佢左胸, 右手捽佢豆豆, 即係好似張相咁呢...佢拎個頭過嚟, 邊插邊忙邊車輪.....真係好忙, hahaha~!
佢: "好....正...呀~~"

換pose---
我坐床邊, 對住塊鏡...大家應該估到啦....佢背住我坐, 佢上下UN...
大家望住塊鏡, 我睇我點插妳, 妳睇妳點UN我....大家做咗"妹妹吞武士"嘅觀眾~!

換pose---
佢趴喺塊鏡俾我後插....

換pose---
佢左腳企, 右腳跪喺床俾我後插...

換pose---
喺床角, 佢瞓床我企地下, 我擘大佢對腳, 男上女王, 西楚霸王咁抽插佢....
佢舉手, 示意要邊插邊咀...我就扶入少少, 就好似頭先一張相咁, 佢夾住我條腰, 我男上咁插.....
佢全程仲有種好似想同隔離鬥大聲咁, 放蕩地呻吟, 無停過囉~!
佢差唔多想斷氣之際....出咗~! 佢無潮吹, 但都係一齊高潮嘅~!

除咗個套, 瞓低, 大家睇返頭先影d相...
佢: "我今次無水水出呀"
我: "唔緊要...來日方長"
佢: "今日係有d 攰"
我: "睇得出呀...等第日先囉"
佢: "你點整架? 點解會有嘅?"
我: "我都唔知點咁妳會有...hahaha"
佢: "我真係...之前未試過有...係有水, 但唔係噴呀湧呀嗰d囉"
我: "妳覺得點?"
佢: "好似坐過山車咁"
我: "聽講可以連續出, 但我都未試過, 唔知真唔真"
佢: "好辛苦喎....好似"
我: "應該會"

咀咀後, 攤住傾計到電話響---
維: "夠鐘嗱"
我: "ok"快速沖身, 著衫, 走~!

------甜品鋪------
佢: "我下個月會飛XX, 你飛唔飛到呀?"
我: "咁.....突........然............!?"
佢: "你睇時間啦"
我: "Check 完話妳知"
佢: "Hehe...." (錫我一啖)

跟住goodbye kiss 同各自回家了~!

~~~~~~全卷完~~~~~~

師兄!有無啲可原圖分享?

引用:
原帖由 benng2012 於 2018-6-12 01:38 PM 發表 查看引用來源
師兄!有無啲可原圖分享?
唔會提供, sorry~!

引用:
原帖由 black-knights 於 2018-6-12 01:40 PM 發表 查看引用來源

唔會提供, sorry~!
咁快又有新POST
睇CHING 密密有約會喎
定係有D故係好耐之前既事?

引用:
原帖由 ok007hk 於 2018-6-12 02:39 PM 發表 查看引用來源
咁快又有新POST
睇CHING 密密有約會喎
定係有D故係好耐之前既事?
舊年的事.

引用:
原帖由 black-knights 於 2018-6-12 03:37 PM 發表 查看引用來源

舊年的事.
咁樣CHING 仲有好多激戰故仔喎:smile_47:

正!又睇完,真係圖文並茂!

引用:
原帖由 black-knights 於 2018-6-12 03:37 PM 發表 查看引用來源

舊年的事.
而家仲有無keep住既?

引用:
原帖由 ok007hk 於 2018-6-12 03:46 PM 發表 查看引用來源
咁樣CHING 仲有好多激戰故仔喎:smile_47:
香港嗰堆無嘢好寫了, 都係d 普通嘢, 應該唔會再寫嗱~!

引用:
原帖由 garyn79 於 2018-6-12 03:53 PM 發表 查看引用來源
而家仲有無keep住既?
都仲有聯絡架...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆