上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  12.8k

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-8-30 11:34 PM 發表
將發問區同天文台兩個主題都放下來啦 !

之後叫超版同我地開一個吹水區置頂 !
天文台 & 發問區都只係為左維持版面暢順 & 整潔.

至於你所講叫超版開, 我會問佢意見先做.

引用:
原帖由 弗弗 於 2005-8-30 11:36 PM 發表
咁都吾駛全部解晒啦....可以將三個帖合一架嘛....合一叫做強哥qq內地遊吹水區..咁會吾會好d呀,,多一個置頂吾係好大問題嗟..當然啦..我呢d二打六都係講下嗟..吾岩 ...
弗弗你可能仲未明今次o既目的. 重申多次. 呢次唔係我個人決定.

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-8-30 11:40 PM 發表

弗弗你可能仲未明今次o既目的. 重申多次. 呢次唔係我個人決定.

這個決定是一致由超版,版主及副版共識的,
目的亦講得很清楚...

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-8-30 11:40 PM 發表

ok..下次有機會一齊去玩先問下你啦..如果你肯講我知既..我都知吾係你一個決定..

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-8-30 11:38 PM 發表

天文台 & 發問區都只係為左維持版面暢順 & 整潔.

至於你所講叫超版開, 我會問佢意見先做.
如果大家都善用天文台 & 發問區 , 甘就有保留價值 , 不過呢兩個主題開左之後 , d 人都係版面亂開 post , 大部份都係三位版主搬野入去 ! 作用不大 !

如果沙咀強哥甘大反應 , 甘就放番會客室上去啦 , 我冇問題 !

引述高層一番說話:

我覺得係必須解除置頂的
如果因為有好多人反而唔去左的話
咁都好多人反對有扣分制度啦
其實依家你地面對呢個情況同之前吹水閒聊面對的一樣
有好多組織都要求自己個吹水鰾置頂的話
咁埋成個首頁都係
你唔信
假如我地4個超版依家又開個吹水區話要置頂
你地埋又多4個置頂
所以不如一視同仁
所有吹水區都不會置頂
好似吹水閒聊區咁
該版版主連自己吹開個吹水樂園都解除埋啦
(其實我地有規定置頂不可超過7個)
http://www.188channel.com/viewth ... 1%26filter%3Ddigest
以上只係本人的經驗和意見
所有野以你地3位為最終決定

另外, 我始終都認為呢個係討論區, 唔係問路區,問價區. 而且有權利就必有義務, 你可以享受,得到情報, 咁係咪要遵守版規呢?

係我第一日入黎呢個討論區既時侯,沙咀強哥會客室同埋內地夜遊吹水區已經係置頂,而我都知道沙咀強哥RayKK都係呢個討論區既其中二位人氣會員,我覺得各版主唔應該以''黨派''呢一個名詞黎形容.其實大家都有選擇既權利,既然由一開始已經係咁就唔應該取消呢兩位人氣會員討論區置頂既權利.
(只係我既個人感受,一切都會專重紅版主既決定.)

引用:
原帖由 .藍天使. 於 2005-8-31 01:16 AM 發表

版規當然一定要遵守,但同樣都是人定....如果我係呢區版主,啲人如果問我這樣做是否有好處,我真係答唔出...同樣如果分閞可以令到2者fans得到平息,又何樂不為呢???置頂有多少其實不 ...
不論什麼原因, 只要係目標正確就一定去做,希望支持!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆