有無人熟Telegram點用?

收藏  |  訂閱
4  2.5k

有無人熟Telegram點用?

@baobeishan
例如上面哩個 個人頻道只睇到相唔知點聯絡本人。。

TG度大量廣告,唔識邊個係真同假,同埋有d收好貴,一d都唔值。

附件

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-1 23:05 發表 查看引用來源
@baobeishan
例如上面哩個 個人頻道只睇到相唔知點聯絡本人。。

TG度大量廣告,唔識邊個係真同假,同埋有d收好貴,一d都唔值。
。TG同微信或其它通迅软件一样冇得分廣告真假,另外條女只要你《Join》下面有呢個字,我英文版,如你中文版应该一样,只要你加左佢就可以同佢吹水约炮😂😁TG的文青雞贵到媽妈声😄

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-2 02:06 發表 查看引用來源
。TG同微信或其它通迅软件一样冇得分廣告真假,另外條女只要你《Join》下面有呢個字,我英文版,如你中文版应该一样,只要你加左佢就可以同佢吹水约炮😂😁TG的文青雞贵到媽妈声😄 ...
已經join左個頻但係個頻唔比其他人講嘢的。。佢日日話開工,但搵唔到聯絡佢既方法。。 最少都留個QQ, 或者佢TG既用戶名丫。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-2 14:15 發表 查看引用來源
已經join左個頻但係個頻唔比其他人講嘢的。。佢日日話開工,但搵唔到聯絡佢既方法。。 最少都留個QQ, 或者佢TG既用戶名丫。
佢應該只係要人數唔要其他人發言, 正常你加咗佢之後就好似微信咁樣 打文字畀佢,呢條女得channel 呃人數搵錢

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-2 14:51 發表 查看引用來源
佢應該只係要人數唔要其他人發言, 正常你加咗佢之後就好似微信咁樣 打文字畀佢,呢條女得channel 呃人數搵錢
哩d通常係唔知乜嘢群度加既。。如果當時唔剩係join佢個頻,同佢個用戶名, say個hi 可能日後都聯絡到。 所以上面d人諗嘢唔夠全面,同TG設計本身都有問題。

前往最後回覆