好懷念以前深圳東莞百二蚊嘅快餐

收藏  |  訂閱
21  9.2k

好懷念以前深圳東莞百二蚊嘅快餐

而家動不動屌個西要過千蚊,仲好多地方都冇得玩添, 其實而家深圳仲有冇得平平地屌過西,遠少少去東莞都唔緊要嘅

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2023-9-22 15:36 發表 查看引用來源
而家動不動屌個西要過千蚊,仲好多地方都冇得玩添, 其實而家深圳仲有冇得平平地屌過西,各位師兄有冇好介紹, 遠少少去東莞都唔緊要嘅
西九的羊幫到你

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-22 16:12 發表 查看引用來源
西九的羊幫到你
成條砰蘭街$150有交易

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2023-9-22 15:36 發表 查看引用來源
而家動不動屌個西要過千蚊,仲好多地方都冇得玩添, 其實而家深圳仲有冇得平平地屌過西,遠少少去東莞都唔緊要嘅
東莞百二蚊嘅快餐起碼廿年前囉,啲女又後生又幾靚.嗰時布吉都有百二蚊嘅快餐不過女就一般

me too x 100

引用:
2010年, 東莞休閒中心內的快餐已經要200元人民幣了

引用:
以我所知!
湖貝,向西黃貝,農民房快仔250~300
另外羅湖区廿樓商住大厦或者私人屋苑,就女女700~800包2Q

引用:
原帖由 earth008 於 2023-9-23 18:13 發表 查看引用來源

以我所知!
另外羅湖区廿樓商住大厦或者私人屋苑,就女女700~800包2Q
teleg好多
有冇地址?

引用:
原帖由 earth008 於 2023-9-23 18:13 發表 查看引用來源

以我所知!
師兄,湖貝 向西 黃貝嶺呢啲係點揾法,係咪有龜婆帶住?龜婆會週街撩你?還是有特定架部要自己上去敲門先揾到。

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2023-9-23 21:24 發表 查看引用來源
師兄,湖貝 向西 黃貝嶺呢啲係點揾法,係咪有龜婆帶住,龜婆會週街撩你, 還是有特定架部要自己上去敲門先揾到。
佢吔有QQ.之前有人賣10個雞頭QQ號碼...但我冇俾錢買

前往最後回覆