好懷念以前深圳東莞百二蚊嘅快餐

收藏  |  訂閱
21  9.3k

以前福建城溫州城仲低,35蚊洗個飛機,仲係𡃁妹仔嚟

引用:
原帖由 polotiger 於 2023-9-26 10:06 發表 查看引用來源
以前福建城溫州城仲低,35蚊洗個飛機,仲係𡃁妹仔嚟
提起洗飛機我以前都試過一次,之後以後都唔敢再試, 因為個個都用嗰條毛巾嚟洗,咁你話係咪好邋遢呀,所以以後都咪搞我。

引用:
原帖由 earth008 於 2023-9-23 18:13 發表 查看引用來源

以我所知!
湖貝,向西黃貝,農民房快仔250~300
另外羅湖区廿樓商住大厦或者私人屋苑,就女女700~800包2Q
上星期去向西食飯, 起夏威夷同海鮮酒家中間有條路行入向西, 就起路口有2個G婆叫人上去食快餐.
我問左價, 200. 不過冇講房租, 通常上去睇啱就會要多50-100房租. 亦有可能唔洗. 我唔敢上, 驚係大媽G
有性趣既可以去問問. 果日係6pm 左右. 唔水等半夜就有.
行過裡面D巷仔唔見有走地. 可能半夜先有.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-9-27 08:24 發表 查看引用來源

上星期去向西食飯, 起夏威夷同海鮮酒家中間有條路行入向西, 就起路口有2個G婆叫人上去食快餐.
我問左價, 200. 不過冇講房租, 通常上去睇啱就會要多50-100房租. 亦有可能唔洗. 我唔敢上, 驚係大媽G
有性趣既 ...
以前向西巷仔春光無限,羅湖村入村即有G婆派咭片,仲有上步D五十快仔,黃貝嶺福仔,諗起都happy.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-9-27 08:24 發表 查看引用來源

有性趣既 ...
仲有200咁平,應該已經唔係向西興旺時期嘅𡃁妹仔掛

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-9-28 00:40 發表 查看引用來源

仲有200咁平,應該已經唔係向西興旺時期嘅𡃁妹仔掛
所以唔敢上.
而且都冇需要上. 有有老虎, 有情人, 又有人妻

引用:

有性趣既 ...
快仔系吾会有收房費这种事
巷仔下边雞頭帶街话系幾多$就幾多!
上到佢最好見到件女后,問定帶不帶套吹?
吾系到時又加$!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-9-28 08:03 發表 查看引用來源

所以唔敢上.
咪就係😃👍

引用:

有性趣既 ...
千其咪試,見到可能真係鳩都縮埋。。而家深圳好多唔知乜嘢質素囉出來賣

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-9-28 08:03 發表 查看引用來源

所以唔敢上.
走了沙,晶你仲有咁多貨?

前往最後回覆