上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  136.3k

引用:
原帖由 water121212 於 2024-4-10 19:26 發表 查看引用來源
看到這則新聞,令人鼻酸……

全球「性開放」排行榜!土耳其性伴侶數14.5人奪冠
https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=1451984
只係性伴侶啫又唔係性行為頻率

btw 有冇人留意到, 人煙愈係稠密既地方, 性伴人數普遍愈低
數據 imply 性伴侶人數愈多, 人愈注意著重安全措施既使用
又或者人類社會性伴集中更有利物種既開枝散葉族群既壯大

星期一, 工作mode 開始

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-5-2 15:30 發表 查看引用來源
well。。。我今年开始也转型了,不能走调皮可爱路线了
試下走孕婦路線

開玩笑啫

而家黎認真: 奉皇上口喻, "人大了便成熟了"
漏左標點符號....
係 "人大了便, 成熟了"

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-5-3 11:28 發表 查看引用來源
孕妇路线。。。好像很好玩的样子,大概是怎么样的呢?我想试试看
大了便。。。变轻了比较适合
有苦有甜啦, 聽講係頭幾個月要禁慾因為避免動到個胎
跟住直到分娩之前都可以100%不設防, 老公體力ok 既話日日俾佢中出都得

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-5-4 07:48 發表 查看引用來源
这个是真的怀孕了 我还以为是那些可以用服装和打扮的,就好像可爱风,性感风,韩国风之类的
不过既然说到禁欲,我觉得如果以后我怀孕了,就像你说的头几个月需要禁欲,这个好像好简单呢,毕竟我现在没怀孕都已经习惯禁欲 ...
又唔好太老定
受孕之後身體機能荷爾蒙等等都會一百八十度大改變, 而且事前往往唔會知道自己到時候會變成點囉

我就直接了當講話我唔想大肚算啦, 因為有左的話唔只係頭三幾個月, 而係直到分娩之前好多高強度玩意都唔玩得
當然, 到時候肚入面已經有左屬於自己骨肉既另一條生命, 係有可能為左佢咩都可以放棄
但at the moment 恐怕未做得到囉 唔捨得現有既生活同性生活模式

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-5-7 09:32 發表 查看引用來源
我是有穿高跟鞋啦 (可以去我的另一个post看看照片)
但是毕竟那是需要依靠高跟鞋,跟我original的高度无关嘛
咁高跟鞋除左視覺上增高之外仲有另一個功能, 就係塑造更好睇既腿型囉
唔好處係 (我覺得) 一定要窄身同尖頭先好睇, 長時間會導致隻腳同腳趾變型

呢個亦係我另一個點解一有機會就想除鞋赤腳行路既原因

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-5-10 07:48 發表 查看引用來源
ABC汤,西洋菜汤,玉蜀黍汤,鸡汤,药材汤,莲藕汤。。。很多我都会啦,呵呵
唔錯架啦 女人煮飯冇咁叻都還可以接受 但必須要識煲湯俾自己男人
馬來西亞四季如春或者有d 唔一樣, 但好似我地呢度咁, 假設係天寒地凍 (其實hk 都唔算好凍 but still..)
老公忙完一日返到屋企坐低, 有碗熱湯暖一下, 本身就係一種休息同relax 既享受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆