KB場何處有

收藏  |  訂閱
21  10.6k

引用:
原帖由 polotiger 於 2023-10-4 09:27 發表 查看引用來源
又未必,以前明珠baby 6666 8仔都好青春靚麗。
要預约,排好耐

引用:
原帖由 polotiger 於 2023-10-4 09:27 發表 查看引用來源
又未必,以前明珠baby 6666 8仔都好青春靚麗。
咁好,我而家新識果D外表質素都一般

92場都遇過有技師第一次見面會K,都係想keep住D客,肯B就未遇過。

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-11-5 02:11 發表 查看引用來源
92場都遇過有技師第一次見面會K,都係想keep住D客,肯B就未遇過。
疫情前在水森林遇過一個按腳妹子 第一次鬆腿被撩入房 人硬没理智  价都未問就入房 点知驚喜來了  她出去拿了一杯冰一杯熱茶進房 居然被冰火ko  至今難忘

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-11-5 04:54 發表 查看引用來源
疫情前在水森林遇過一個按腳妹子 第一次鬆腿被撩入房 人硬没理智  价都未問就入房 点知驚喜來了  她出去拿了一杯冰一杯熱茶進房 居然被冰火ko  至今難忘 ...
冰火爽啊🤤🤤我第一次試冰火已經係上下沙既年代😁

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-11-5 04:54 發表 查看引用來源
疫情前在水森林遇過一個按腳妹子 第一次鬆腿被撩入房 人硬没理智  价都未問就入房 点知驚喜來了  她出去拿了一杯冰一杯熱茶進房 居然被冰火ko  至今難忘 ...
竟然有咁嘅服務,真係好驚喜。😃

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-11-5 05:52 發表 查看引用來源

竟然有咁嘅服務,真係好驚喜。😃
係呀  重要正常小費 我俾五舊 連四個鈡鬆腿 房錢免費

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-3 02:54 發表 查看引用來源
4百幾攪得掂,但要睇技師😂
前二個月前金運有個又靚又後生用口,後來公司警告佢叫佢 Hea做(正正常常按摩😢),她就再做一個月幫自己客人用完咭數就離開,非常有 責任心嘅技師 👍指插她要戴手指套😂真的声線和行為夠淫又放(工作)平時好有性格,不可多得人材👍我當然識佢好久💖

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-6 20:54 發表 查看引用來源
前二個月前金運有個又靚又後生用口,後來公司警告佢叫佢 Hea做(正正常常按摩😢),她就再做一個月幫自己客人用完咭數就離開,非常有 責任心嘅技師 👍指插她要戴手指套😂真的声線和行為夠淫又放(工作)平時好有性格,不可多得人材👍 ...
真係好有責任心,我鐘意🤩

KB 要過珠海, 好多場都有, 500幾

前往最後回覆