上一頁下一頁
發新話題

京Do湯泉

收藏  |  訂閱
71  18.3k

京Do湯泉

之前睇YouTuber 介紹“鬼市”,尋晚突然心血來潮,收工就上左嚟行一轉。因為出於好奇心多過興趣,所以好快咁行完一圈就搵地方過夜。

呻吟座就唔諗了,嗰個時間一定爆滿。我係經科學館站C出口去“鬼市”的,途中己經見到呢個場大大個招牌。上美團睇資料,個場環境乾淨企理,唔諗咁多上左去。

地方唔大,日系裝修,好似冇分吸煙、禁煙區,對我嚟講好難頂。其實我冇問,但大堂唔大,點分都聞到。

今朝我約左92場囡囡,所以尋晚都冇諗住做房間項目,選擇左大堂瞓覺。呢度我一定會再嚟,因為眼見大堂上鐘嘅鬆腿技師,質素都係合格以上(好過呻吟座多多聲),每個都想試,嘻嘻。香薰鬆腿,¥79/45分鐘,最低小費¥60,幫我鬆嗰個都好樣,間中都有少少甜頭,因為唔夠最低消費,所以叫佢做多個采耳。采耳,¥49/30分鐘,最低小費¥50。

我都係第一次嚟呢個場,可以提供嘅資訊有限,唔知有冇師兄係熟客,大家可以分享一下呢?

P.S. 男廁味道好惡頂,唔知係咪臭丸太多。
       免費上網、免費遊戲機(街霸、1943)
       免費自助三餐
       免費自取水果、紙包飲品

附件

本帖最近評分記錄
  • voking 威望 +5 精品文章 2023-10-23 02:30
  • emau1 威望 +5 文不對題 2023-10-22 21:31

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-22 10:18 發表 查看引用來源
之前睇YouTuber 介紹“鬼市”,尋晚突然心血來潮,收工就上左嚟行一轉。因為出於好奇心多過興趣,所以好快咁行完一圈就搵地方過夜。

呻吟座就唔諗了,嗰個時間一定爆滿。我喺經科學館站C出口去“鬼市”的,途中己經見到呢個場 ...
請問在那裡?,中式按摩收費多少?

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-10-22 14:57 發表 查看引用來源
請問在那裡?,中式按摩收費多少?
科學館站C出口,斜對面大大個招牌。美團有相關資料,我剩清楚自己做嘅項目價錢。😁

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-22 10:18 發表 查看引用來源

呻吟座就唔諗了,嗰個時間一定爆滿。我喺經科學館站C出口去“鬼市”的,途中己經見到呢個場 ...
點解你一定會再去呢間

因為鬆腿的,靚?

引用:

價錢都唔算貴,有機會要試下靚女🤤

京都.
野食呢? 硬件得唔得呀樓主.

引用:
原帖由 emau1 於 2023-10-22 21:34 發表 查看引用來源
點解你一定會再去呢間

因為鬆腿的,靚?
因為鐘意鬆腿,難得技師可觀(合格並不是高分),短裙有打底褲,個場乾淨有新鮮感咪會再去囉!
至於按摩就因為疫情幾年上唔到嚟,已經習慣左喺香港正宗泰按,有個相熟技師。

引用:
原帖由 明眼 於 2023-10-23 02:04 發表 查看引用來源
京都.
野食呢? 硬件得唔得呀樓主.
我嗰晚好夜去,冇食過自助餐,唔清楚味道。我覺得裝修都唔錯,就係好骨子(地方細),師兄可以上美團睇評論及相片。

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-23 08:43 發表 查看引用來源

因為鐘意鬆腿,難得技師可觀(合格並不是高分),短群有打底褲,個場乾淨有新鮮感咪會再去囉!
至於按摩就因為疫情幾年上唔到嚟,已經習慣左喺香港正宗泰按,有個相熟技師。 ...
係咪全程按棍?

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-10-23 13:56 發表 查看引用來源

係咪全程按棍?
我嗰個冇囉,剩係間中碰吓按吓,其他我就唔知。
不過我上美團睇評論,見到有價格表嘅圖片,
有兩款影院足浴(¥2xx),應該喺入房按。

鬆腿最低小費得¥60,我諗技師唔會全程按棍,咁益個客。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆