上一頁下一頁
發新話題

京Do湯泉

收藏  |  訂閱
71  18.3k

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-10-30 17:35 發表 查看引用來源
師兄,請呢個工號係幾號,還有冇其他鬆腿技師推介,謝謝
我試的湖南妹子  密碼弍玖捌

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-10-30 17:35 發表 查看引用來源
師兄,請呢個工號係幾號,還有冇其他鬆腿技師推介,謝謝
我夜晚就210、朝早就288,288比較進取。

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-10-26 17:25 發表 查看引用來源

梗係做大事啦🤫🤫🤫
做大事好,男人係要做大事🤤

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-31 03:22 發表 查看引用來源

我夜晚就210、朝早就288,288比較進取。
明天去試下先

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-11-2 23:34 發表 查看引用來源

明天去試下先
ching 們有無試過入房的影院足浴 本人極有興趣  但每次問部長或技師 都說不出有啥特色

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-11-3 02:50 發表 查看引用來源
ching 們有無試過入房的影院足浴 本人極有興趣  但每次問部長或技師 都說不出有啥特色
我都唔清楚有乜特色,你可以問大堂按腳的,應該都係佢哋做。喺youtube經常睇到影院足浴,佢哋都拖喼,着得好性感,我諗呢啲場唔會喺深圳區。

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-28 14:04 發表 查看引用來源
尋晚(27/10)羅湖過關,call呢度公司車接送。
尋晚同今朝各鬆腿一次,就喺度過左一晚。離開時,見到一個戴眼鏡嘅鬆腿師,我諗應該係之前師兄講嘅211了。

今朝再去熟悉嘅92場解決,不過冇搵熟人,反而叫客服推薦新人。囡囡個子矮 ...
師兄,我見個項目牌,有一個特別項目,香薰鬆腿79/45分鐘,咁同大堂既按腿49/45分鐘,有咩唔同?

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-11-3 09:00 發表 查看引用來源
師兄,我見個項目牌,有一個特別項目,香薰鬆腿79/45分鐘,咁同大堂既按腿49/45分鐘,有咩唔同?
按腿是大堂技師做  鬆腿是採耳師 鬆腿到位好多

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-11-3 10:26 發表 查看引用來源
按腿是大堂技師做  鬆腿是採耳師 鬆腿到位好多
明白,咁298係採耳師?

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-11-3 10:45 發表 查看引用來源
明白,咁298係採耳師?
是採耳師  但好似是上晚班的 制服是短裙仔 大腿好白好滑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆