上一頁下一頁
發新話題

京Do湯泉

收藏  |  訂閱
71  18.3k

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-11-3 11:27 發表 查看引用來源
是採耳師  但好似是上晚班的 制服是短裙仔 大腿好白好滑
咁先試吓其他先

上次喺大堂見到技師幫客人按肚,冇隔衣服按,呢個應該係腸胃理療,我都係第一次見。

不過我都係鍾意鬆腿多D😁

附件

回覆 42# bread_butter 的帖子

大堂劣到口吐白沫先正

引用:
原帖由 estateman 於 2023-11-3 23:25 發表 查看引用來源
大堂劣到口吐白沫先正
都好耐冇試過了,哈哈!

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-11-3 11:50 發表 查看引用來源
咁先試吓其他先
噚日試咗呢間,做咗2個鬆腿,之前師兄介紹的,2個上夜班,1個放假,試唔到,
第一個部長介紹既海南妹,樣子還ok,30十,服務都進取,大部份時間都按棍,有時會掃下江門,
我覺得可以回頭,第二個輪牌就有驚喜,來咗個新疆妹,樣子好得,身材瘦底,但冇咁進取,呢個問咗入房,要4魚,另加房費118,我覺得貴一點,不過唔知有咩服務,各位師兄有興趣可以試下,試完請包膠,包膠完畢

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-11-4 16:27 發表 查看引用來源

噚日試咗呢間,做咗2個鬆腿,之前師兄介紹的,2個上夜班,1個放假,試唔到,
第一個部長介紹既海南妹,樣子還ok,30十,服務都進取,大部份時間都按棍,有時會掃下江門,
我覺得可以回頭,第二個輪牌就有驚喜,來咗個新疆妹,樣子好得,身材瘦底,但冇 ...
多謝師兄分享,4魚真貴,寧願去92場。

引用:
原帖由 balllawpau 於 2023-10-26 13:39 發表 查看引用來源
211, 年紀較大 30+,其他比較後生。
今朝點左佢鬆腿,戴眼鏡,真係有D年紀,樣就可接受範圍,頭半個鐘鬆老正,呢次諗住中伏。點知到差唔多夠鐘,佢先開始派褔利,keep住推蛋按壓棍,好彩我縮一縮,唔係就一褲都係。😬

回覆 47# bread_butter 的帖子

師兄,升空小費多少?你唔試下新疆妹,上面師兄話好得,搞到我都心癢癢🤤

引用:
原帖由 Man1965 於 2023-11-5 10:34 發表 查看引用來源
師兄,升空小費多少?你唔試下新疆妹,上面師兄話好得,搞到我都心癢癢🤤
我冇喺大堂升空呀!唔想搞到一褲都係,差啲嚟料我縮離佢對手,簽左80小費。新疆妹都想試,可惜唔知number 。

引用:
原帖由 Man1965 於 2023-11-5 10:34 發表 查看引用來源
新疆妹冇咁進取,樣子真係靚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆