上一頁下一頁
發新話題

小狗發情期

收藏  |  訂閱
339  63.3k

回覆 38# 保持現在 的帖子

諗到攝影師師當時咩反應?俾我一定硬哂咁影

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-11-21 09:24 發表 查看引用來源

如果係唔識既 咁樣非禮應該唔ok
當係你,你如果三星期無搞野,又遇到個唔識既咁樣飛禮你,你會大叫or 報警嗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 10:25 發表 查看引用來源

就範係邊種就範先?
即係都唔再推走佢,會開始身心都去迎合,例如自己伸脷,主動搵撚含等等…..

哈哈,諗到都覺得正。

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2023-11-21 18:26 發表 查看引用來源

當係你,你如果三星期無搞野,又遇到個唔識既咁樣飛禮你,你會大叫or 報警嗎?
一定會捉住佢囉 你啲男人唔好亂來

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-21 17:43 發表 查看引用來源
咁有咩條件先可以做到師姐SP架?🥰
我sex partner 意思唔係要一個固定Sp 而係發生性關係

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-11-21 18:15 發表 查看引用來源
諗到攝影師師當時咩反應?俾我一定硬哂咁影
除非陽痿 如果唔係點會忍到 忍到既都唔會有機會一齊玩啦

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2023-11-21 18:28 發表 查看引用來源

即係都唔再推走佢,會開始身心都去迎合,例如自己伸脷,主動搵撚含等等…..

哈哈,諗到都覺得正。
如果係有機會有性關係 呢啲野好自然會發生

前幾都甘吸引,揀唔到

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-11-21 21:56 發表 查看引用來源

一定會捉住佢囉 你啲男人唔好亂來
我緊係講笑啦,成年男人黎,點會控制唔到自己呢?
只係幻想下咁解。

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-11-21 22:01 發表 查看引用來源

如果係有機會有性關係 呢啲野好自然會發生
就係想講,唔知點樣可以俾到signal對方,而對方又會俾返signal我叫我去馬。

有次同個女同事出trip,其實佢唔係靚,只係瘦同著套衫吸引。做野做到成8點都未搞掂,之後要返酒店繼續做,我同作佢講話我返房換左套西裝先,著左成日,換返套普通衫繼續做,作佢就話換完就去佢間房做。

去到,佢無換衫,繼續著住套OL suit...黑絲都無除....大家開住電腦繼續做野,做做下可能佢攰,伸懶腰,我就望過去,件裇衫中間有粒鈕鬆開左,望到入面個黑色bra,之後俾佢發現左.......問我做咩要望佢個胸,我話佢粒鈕爆開左先望,佢無出聲.....之後有時又會望一望過黎有無望佢.....

其實好想沖想上去嘴佢試下有無得食,不過都係唔好,佢係我下屬,一陣俾人話,工都無埋......諗返起,如果佢有你個樣咁,又好似你咁大波,我應該忍唔到....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆