上一頁下一頁
發新話題

叫女友玩下腳交

收藏  |  訂閱
67  11.9k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-12-11 18:55 發表 查看引用來源

唔會,絲襪質地滑身,點會磨損。
先說明冇歧視成份同唔好介意, 只係睇圖覺得有啲傷殘 feel.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-13 14:38 發表 查看引用來源

先說明冇歧視成份同唔好介意, 只係睇圖覺得有啲傷殘 feel.  
唔明乜嘢傷殘feel?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-12-13 16:34 發表 查看引用來源

唔明乜嘢傷殘feel?
唔明唔緊要, 查實小弟都唔知自己噏乜, 今日跑馬加上海味姐離去, 思緒有啲凌亂.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-13 17:00 發表 查看引用來源

唔明唔緊要, 查實小弟都唔知自己噏乜, 今日跑馬加上海味姐離去, 思緒有啲凌亂.
你好鐘意海味姐?咁後生就走咗真係可惜!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 17:02 發表 查看引用來源
你好鐘意海味姐?咁後生就走咗真係可惜!
佢孖小弟差不多年紀, 有病患冇法, 以前跟呂某時見過佢, 近年有啲親友唔係太大年紀就離去, 有啲慨嘆.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-13 17:09 發表 查看引用來源

佢孖小弟差不多年紀, 以前跟呂某時見過佢, 近年有啲親友唔係太大年紀就離去, 有啲慨嘆.
佢哋果時仲喺一齊?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-13 17:09 發表 查看引用來源

佢孖小弟差不多年紀, 有病患冇法, 以前跟呂某時見過佢, 近年有啲親友唔係太大年紀就離去, 有啲慨嘆.
佢選香港小姐時我已經留意佢覺得佢正,可惜三甲不入,後來做藝人覺得好囉有眼福。
人個個都會死,無分年紀,無人會知幾時到期,只是遲與早。活過,人生無悔就可以了,其它不用想太多。

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-12 00:22 發表 查看引用來源
🐍🐍咁樣好嗱正囉😍😍😍
爭D 唔記得左呢個po
昨晚好似成功o左啦 以前掌握唔到, 覺得要兩隻腳夾住條j 上下上下chok 會好攰同抽筋
尋日誤打誤撞咁, 成功幫皇上用腳打o左出o黎
雖然都有少少作弊成份, 用口幫佢含o左一陣子先用腳, 但總言之佢射精果個moment 係用腳趾摔緊佢囉!
含左五分鐘多dd, 兩隻腳一齊chok, 然後遞高一隻俾佢索同舔住 (放工返屋企, 未沖涼o架)
佢開始 "嗯...嗯... 老婆我要o黎啦!" 果陣嗱嗱聲返番落去兩個腳板夾住起勢搓
之後就 "呀.... 呀.... 好舒服呀! 老婆你對腳好正, 玩極都唔厭" 囉 開心到我呢...

最後望住老公, 笑淫淫咁用手抹返腳上o既精華食埋佢

把口咁乖, 賞賜左佢睇我成晚o係屋企全裸唔著衫
臨訓前沖完涼破例o係床上再做多次, 加送後門俾佢插左一陣, 除套, 坐到佢差不多要爆, 再幫佢啜爆埋, 舔乾淨先覺覺豬

著絲襪正呀,唔使著住用腳同我出火,著住嚟插嘅視覺效果好正,好有線條美,要係薄絲先正,正頭會奶埋腳趾

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-15 14:28 發表 查看引用來源

爭D 唔記得左呢個po
昨晚好似成功o左啦 以前掌握唔到, 覺得要兩隻腳夾住條j 上下上下chok 會好攰同抽筋
尋日誤打誤撞咁, 成功幫皇上用腳打o左出o黎
雖然都有少少作弊成 ...
嘩⋯🐍🐍全身玩哂啦喎⋯飽哂啦😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆