上一頁下一頁
發新話題

叫女友玩下腳交

收藏  |  訂閱
67  11.9k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-5 09:14 發表 查看引用來源
🐍🐍24年第一次浦頭?😂新年快樂呀🥰🎉
太忙冇時間

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-5 10:00 發表 查看引用來源

太忙冇時間
忙乜嘢先?服侍皇上?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-5 10:00 發表 查看引用來源

太忙冇時間
開戰開到冇時間😆😍飽哂啦😍😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-5 10:34 發表 查看引用來源
開戰開到冇時間😆😍飽哂啦😍😆
應該叫做 '飽過', 飽完之後又餓過咁解啫

由做冬果日至到除夕夜做左13次

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-5 11:10 發表 查看引用來源

應該叫做 '飽過', 飽完之後又餓過咁解啫

由做冬果日至到除夕夜做左13次
13次😱😱😱直頭係飽到嘔啦🤣🤣🤣腳仔軟哂啦?😆😆😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-5 11:28 發表 查看引用來源
13次😱😱😱直頭係飽到嘔啦🤣🤣🤣腳仔軟哂啦?😆😆😆
反樸歸真卦
事緣o黎完m 之後果三日, 又撞o岩放假無所事事, 同皇上睇住咸片做愛囉
三日之內中出左本宮六次 好sweet 好passion 咁做o架, 冇sm冇鞭打冇口爆, 全部內射
之後感情更上一層樓, 比之前更冧佢 跟住先至玩情趣o野就係相約跟住落o黎連續一星期,
我地停止晒一切同性事有關o既言語交流, 當我係一件死物, 突然心血來潮想做o既任何o野都唔好開口直接o係我身上做出o黎
就係咁o既情況之下再發生多七次

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-5 13:06 發表 查看引用來源

反樸歸真卦
事緣o黎完m 之後果三日, 又撞o岩放假無所事事, 同皇上睇住咸片做愛囉
三日之內中出左本宮六次 好sweet 好passion 咁做o架, 冇sm冇鞭打冇口爆, 全部內射
之後感情更上一層樓, 比之前更冧佢   ...
我同老婆通常一個weekend都三次,去酒店玩另計

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-5 13:06 發表 查看引用來源

反樸歸真卦
之後感情更上一層樓, 比之前更冧佢   ...
WOW。。。so sweet🥰😘

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-5 08:43 發表 查看引用來源

先了解o左人地接唔接受先!
腳同榴槤臭豆腐一樣 除左有味道之外仲有一個特點, 就係中意o既人好中意, 厭惡o既人好厭惡
上面亦有人o既理解腳交係對男奴o既羞辱, 有得羞辱呢兩個字就好危險囉
愛愛果陣觀察人幾次, ...
我跟他还没爱爱过,只是上一次那一小段经验而已,不知道要怎么开始,哈哈哈

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-5 16:52 發表 查看引用來源
我跟他还没爱爱过,只是上一次那一小段经验而已,不知道要怎么开始,哈哈哈
最美好嘅性愛係兩個人都有共識,知道接下來要發生嘅事,
咩都唔駛講好自然咁進行
一開始可以含蓄少少,但同時要俾到對方你可以go ahead 嘅 signal,具體點做就要睇你同佢性格同埋了解對方幾多嘢啦
如何掌握個balance,就好比見工面試,你明明好需要份工,又或者作為公司果方你其實覺得條友唔錯有d想用佢,
你總要有d手段俾佢feel 到呢個機會得來不易,
但又唔好俾到人一個你係閪boss 好難服侍嘅形象
In 過人嘅你應該明白本宮意思 😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆