上一頁下一頁
發新話題

好驚險

收藏  |  訂閱
51  12.3k

好驚險

係twitter識左一個男仔約我去睇戲,睇睇下,突然間佢坤隻手入去摸我妹妹,之後,係我耳仔吹氣,一時又係我耳仔講,係唔係好high,我都係佢耳仔講,求下你唔好咁對我啦!好驚俾人睇到之後佢又拔條j俾我含,唉,成場戲係度😏😏 睇完戲,拖我之後就去食嘢 佢又係我耳邊講,你鐘唔鍾意咁對你 食完野帶我去開房 Omg我竟然有兩個姿勢未試過,好正呀😍 衰仔,瘀哂

附件

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-5 08:59 發表 查看引用來源
係twitter識左一個男仔約我去睇戲,睇睇下,突然間佢坤隻手入去摸我妹妹,之後,係我耳仔吹氣,一時又係我耳仔講,係唔係好high,我都係佢耳仔講,求下你唔好咁對我啦!好驚俾人睇到之後佢又拔條j俾我含,唉,成場戲係度😏😏 睇完戲,拖我之 ...
佢咁識玩!😬係兩個乜嘢姿勢?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-5 09:01 發表 查看引用來源
佢咁識玩!😬係兩個乜嘢姿勢?😉
唔知點講

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-5 09:11 發表 查看引用來源
唔知點講
咁high唔high?😬

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-5 08:59 發表 查看引用來源
係twitter識左一個男仔約我去睇戲,睇睇下,突然間佢坤隻手入去摸我妹妹,之後,係我耳仔吹氣,一時又係我耳仔講,係唔係好high,我都係佢耳仔講,求下你唔好咁對我啦!好驚俾人睇到之後佢又拔條j俾我含,唉,成場戲係度😏😏 睇完戲,拖我之 ...
嘩⋯師姐玩到咁激呀😍😆試咗邊兩個姿勢咁爽?😍😆

講唔到, 咁誇張, 有無影低相呀 ?

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-1-5 09:14 發表 查看引用來源
講唔到, 咁誇張, 有無影低相呀 ?
咁就咁係冇影相啦

咁正 我都想同師姐試下🤭

引用:
師姐身材好好👍😍
不過整到瘀晒又唔係咁好嘅😅

回覆 1# mui1892 的帖子

條仔都好狼,攪到瘀紅得咁深。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆