上一頁下一頁
發新話題

女人唔覺意走光,睇到波邊定底底會興奮啲?

收藏  |  訂閱
104  21.6k

引用:
原帖由 Pooh8281 於 2024-1-19 02:25 發表 查看引用來源
見到底底梗係最正,但係而家好多女着嗰啲短裙入邊其實係一條短褲,除非入邊嗰條好短見到屁股,如果唔係都真係唔係太吸引
而家女性時裝真係有好多款,前面睇好似裙後面睇其實係褲,有啲短裙裏面有褲,有啲短裙裏有底裙,有啲短裙裏面乜都冇,女生驚走光/衛生問題亦都會著打底褲,有啲超豪爽女性淨係著底褲甚至著t-back。

由中學開始到而家,無論校服裙、長裙、短裙我都唔會打底  而家著緊大肚裙更加唔會

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-1-19 07:53 發表 查看引用來源
由中學開始到而家,無論校服裙、長裙、短裙我都唔會打底  而家著緊大肚裙更加唔會
校服裙都唔打底真係好難得!果時見親都係排球褲!😂

我覺得係波邊,通常著得低胸既女都係比較淫d,可以有無限幻想,同埋大波女比較小而短裙妹其實港女好多都鐘意露腿,除非係短裙唔打底裏面著條tback就另作別論😋

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-1-19 07:53 發表 查看引用來源
你條校服裙一定唔會係全白色,否則老師一定叫你著底裙

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 07:56 發表 查看引用來源
以前啲學生妹真係好鍾意著打底褲,相信而家啲學生好少會著打底褲

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-19 08:14 發表 查看引用來源

你條校服裙一定唔會係全白色,否則老師一定叫你著底裙
白裙有底裙都好正!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 08:16 發表 查看引用來源
白裙有底裙都好正!
白裙在陽光底下若隱若現很有神秘感

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-19 08:21 發表 查看引用來源

白裙在陽光底下若隱若現很有神秘感
純情中嘅誘惑,尤其是有啲又貼身又薄!

引用:
原帖由 licklickson 於 19-1-2024 07:56 發表 查看引用來源
我無架,同埋我係讀果間係女校嚟
夏季校服又唔係白色,你見到果啲應該係PE褲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆