我的私家便器

收藏  |  訂閱
22  10.6k

回覆 7# iron2332004 的帖子

有啊,你仲記得嘅😄趁仲係20幾歲,留多啲靚相

當然有開啦,不過啱啱開,唔係好亂,做到一半就開始熱,做完瞓覺啱啱好,出咗兩次,搞到我昏迷咗咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-25 06:33 發表 查看引用來源
你就唔o岩啦, 凍到人地起晒雞皮
皇上會同本宮開住暖氣然後繼續短衫短褲o係屋入面
唔會開到真係好熱, 都係18-20度左右
咁🪱🪱妳地開戰嗰時會唔會較高番少少溫度?😀

回覆 13# dttcalvin 的帖子

怕你玩玩吓出晒汗😂😂😂😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-25 07:35 發表 查看引用來源
咁🪱🪱妳地開戰嗰時會唔會較高番少少溫度?😀
記得o既話會, 但未必次次記得

多郁動自然會暖, 興奮之後都會暖, 除非場戰爭係本宮自己initiae 而想被佢打就通常會開高少少溫度囉
因為捱打我會剝光豬趴o係梳化茶几飯枱之類o既傢俬之上, 心口真係會涼浸浸o既

好fit身材😍😍😍😍😍

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2024-1-24 19:14 發表 查看引用來源
琴晚得嗰6度,老婆依然滿足我,沖完涼仲要着住咁少布嘅JK校服,同我含,見佢凍到起晒雞皮,忍唔住一次口爆一次內射~完咗之後仲話多謝老公咁錫佢,成日寵幸佢😁 ...
恨死人
我女人有一半都好

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-25 08:47 發表 查看引用來源

記得o既話會, 但未必次次記得

多郁動自然會暖, 興奮之後都會暖, 除非場戰爭係本宮自己initiae 而想被佢打就通常會開高少少溫度囉
因為捱打我會剝光豬趴o係梳化茶几飯枱之類o既傢俬之上, 心口真係會涼浸浸o既 ...
攪完成身一齊沖涼•••sweet sweet🥰🥰🥰

師兄真幸福 多謝分享

回覆 11# 香煎性感的牛牛 的帖子

嫂子出去同龍友影咩多
有冇內衣/泳衣個D

前往最後回覆